Aliexpress preces, kas atvieglos stādu audzēšanu un tiešām šīs preces darbojas kā nākas!

  1. Gaismas diožu lampa

Gaismas diožu lampa ir radīta augiem nepieciešamā apgaismojuma nodrošināšanai jebkurā diennakts laikā, kas ļauj paātrināt augu augšanu un attīstību. Energoekonomiskā spuldze ar augstu efektivitāti.

  1. Mini siltumnīcas pārvalks

Mini siltumnīcas pārvalks palīdzēs pasargāt jūsu augus no nelabvēlīgās apkārtējās vides un radīs augu augšanai nepieciešamu mikroklimatu siltumnīcas iekšienē. Metāliskais karkass komplektā neietilpst.

  1. Kastīte dīgstu iegūšanai

Kastīte paredzēta dīgstu iegūšanai bez augsnes izmantošanas. Siltumnīcas efekta radīšana kastītes iekšienē palīdzēs paātrināt sēklu dīgšanu, bet augstie vāki nodrošinās pietiekamu telpu to attīstībai.

  1. Pilna gaismas spektra lampa

Pilna gaismas spektra gaismas diožu lampa ir paredzēta dēstiem nepieciešamā apgaismojuma nodrošināšanai. Energotaupīga. Nodrošina spilgtu apgaismojumu. Nesakarst un ir ļoti droša ekspluatācijā.

  1. Stādu kastīte ar 200 šūnām

Stādu kastīte uz 200 šūnām, kas izgatavota no ekoloģiski tīra un kvalitatīva materiāla. Katras šūnas apakšā atrodas drenāžas caurums. Optimālais šūnu sieniņu biezums nodrošina vienmērīgu stādu audzēšanai un sēklu dīgšanai nepieciešamo temperatūras uzturēšanu.

  1. Grozi augu audzēšanai ar hidroponikas metodi

Grozi paredzēti augu audzēšanai ar hidroponiku. Izturīgi grozi, kas nepakļaujas deformācijai un ir paredzēti ilgstošai, vairākkārtīgai izmantošanai. Komplektā 10 gabali.

  1. Papīrs sēklu diedzēšanai bez augsnes

Organiskais papīrs sēklu diedzēšanai bez augsnes, ekoloģiski tīrs un nesatur ķīmiskās piedevas. Ideāli noder kviešu un pākšaugu diedzēšanai. Lapas izmērs sastāda 18×26 cm. Komplektā 20 gab.

  1. Soma zemeņu audzēšanai

Soma zemeņu audzēšanai ir lieliska izvēle, ja vēlaties audzēt zemenes uz sava balkona vai lodžijas. Tā izgatavota no ekoloģiski tīra un izturīga materiāla. Ir iestrādāti drenāžas caurumi.

  1. Pilienlaistīšanas un barošanas sistēma augiem

Nav aizvietojama gadījumā, kad jums vajag doties prom uz ilgāku laiku. Ietilpība 1 litrs. Komplektā 5 gab.

  1. Dārzeņu audzēšanas konteiners

Paredzēts dārzeņu audzēšanai mājas apstākļos. Karkass ir izturīgs pret koroziju. Ūdensnecaurlaidīgs, pretpelējuma un izturīgs audums nodrošinās konteinera vairākkārtīgu izmantošanu.

Lasi vēl: Dīvains bildinājums: “Precies ar mani, tikai nevienam nesaki, īpaši vecākiem”, bet tā gluži nenotika

  1. Šiltes un zīmītes stādu marķēšanai

Šiltīte, kas ļauj marķēt un atzīmēt stādus un jau pieaugušus augus. Tās ir mitrumizturīgas un izgatavotas dažādās krāsās. Uz to virsmas var rakstīt ar zīmuli, flomāsteri/marķieri vai eļļas pildspalvu. Izmantojami vairākkārtīgi.

  1. Mulčēšanas plēve ar perforāciju

Mulčēšanas plēve ar perforāciju. Caurumu diametrs ir 45 mm. Plēves garums 10 metri. Platums 95 cm.

Avots:

огородсад

Pievienot komentāru