Aliexpress preces, kas atvieglos stādu audzēšanu un tiešām šīs preces darbojas kā nākas!

Kā izaudzēt labus stādus, lai augi būtu stipri, izturīgi, neslimotu un dotu bagātīgu ražu?

  1. Stādu maisiņi, neausts materiāls

Organiskie, biosadalošie maisiņi stādu audzēšanai atvieglos augu pārstādīšanas procesu, jo tie neprasa auga izņemšanu no maisa. Neausts audums. Pieejami vairāki izmēri. Komplektā pa 100 un 50 gabaliem.

  1. Mēslojums augu ātrākai augšanai

Aliexpressatrodami un nopērkami mēslojumi augu ātrākai augšanai, kā arī bioloģiski augu augšanas stimulatori.

  1. Augu, stādu un dēstu kopšanas komplekts

13 dārza instrumentu komplekts. Tos var izmantot rakšanai, augsnes irdināšanai, pārstādīšanai, laistīšanai, attīrīšanai, apgriešanai.

  1. Hidroponikas sistēma

Hidroponā augu audzēšanas metode ir jaunums, kas ļauj audzēt augus bez augsnes. Barības vielas tie saņem no šķīduma kas piesātināts ar barības vielām un skābekli, kas apskalo saknes un paātrina augu augšanu un attīstību.

  1. Uzmava pudelei – augu smidzināšanai

Ļoti noderīga lieta. Lieliska cenas un kvalitātes attiecība. Der ikvienai parastai plastikāta pudelei.

  1. Paklājiņš augsnes uzsildīšanai

Labāki sēklu dīgšanai un apsakņošanai nepieciešama noteikta, vienmērīgā augsnes temperatūra. Un tās uzturēšanā jums palīdzēs paklājiņš augsnes uzsildīšanai. Novietojiet paklājiņu zem stādu kastes un vienkārši sagaidiet draudzīgu dīgšanu. Komplektā ietilps arī adapteris.

  1. Dārzeņu audzēšanas maisi

Maisi dārzeņu audzēšanai ir ļoti praktiski, ekonomiski un ērti. Ideāli der dārzeņu audzēšanai uz balkona. Tiem ir iestrādāti sānu lodziņi ērtākai sakņaugu un kartupeļu ražas novākšanai. Izgatavoti no ekoloģiski tīra un izturīga materiāla. Ir iestrādāti drenāžas caurumi.

  1. Kastītes dēstu audzēšanai

Komplekts stādu audzēšanai sastāv no piecām kastītēm ar vākiem, kas pateicoties siltumnīcas efektam, uzlabos sēklu dīgšanu, savukārt augstie vāciņi nodrošinās nepieciešamu vietu dīgstu attīstībai. Izgatavoti no kvalitatīva un izturīga plastikāta.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru