Ja vīrietis nevēlas šo darīt, tad viņa jūtas nav patiesas pret tevi un iespējams pat viņš melo par mīlestību

Kā gan mēs varam zināt, kurā gadījumā tā ir patiesā mīlestība?

Daudzi no mums runā par savu vēlmi mīlēt un tikt mīlētiem. Taču ir pavisam maz to, kas ir spējīgi saskatīt to īsto mīlestību, kad tā ir pavisam tuvu. Kāpēc tā notiek? Iespējams tāpēc, ka mīlestībā viss ir ļoti sarežģīti un piņķerīgi. Lai gan tā var kļūt par vienīgām, patiesām un pašām skaistākām jūtām visā cilvēka mūžā. Tā ir spējīga acumirklī salauzt jums sirdi. Reizēm mēs pat savās domās noraidām mīlestību, lai pasargātu sevi no iespējamām brūcēm un ciešanām.

Galu galā vien īstā mīlestība ir tā vērta, lai riskētu. Tās ir visbrīnumainākās jūtas, kādas vien pastāv. Mīlestība valda pār pasauli. Nekur nav teikts, ka tā noteikti sniedz mums dzīvību, nebūt nē. Taču tās dēļ noteikti ir vērts dzīvot. Un bez mīlestības šī dzīve nemaz nebūtu tik brīnišķīga, kāda tā ir. Tieši tāpēc mums jāprot atšķirt patiesās jūtas, kad mums būs tāda izdevība.

Taču kā lai mēs zinām, ka mīlestība ir patiesa? Jo patiesība ir tāda, ka mēs ikreiz mānām sevi, viltotās jūtas uzdodot par patiesām. Kad tas notiek, mūs sagaida vilšanās dēļ nepiepildītām cerībām. Un katru reizi, pirms izmantot šādu iespēju, mēs vēlamies pārliecināties par jūtu patiesumu. Taču kā lai to izdara? Viss sākas ar prasmi atpazīt to īsto mīlestību.

Tātad jūsu priekšā ir dažas pazīmes, ka jūsu vīrietis jūs patiesi mīl. Ja vīrietis nevēlās to darīt, viņa jūtas pret jums visticamāk nav patiesas.

  1. Viņš velta lielu uzmanību jūsu dzīves detaļām

Viņš tik tiešām pievērš uzmanību pat sīkumiem. Viņš neuztver par pašsaprotamu neko no tā, kas skar jūs. Viņš izrāda padziļinātu interesi pret jūsu dzīvi, jo no sirds vēlas, lai jūs kļūtu par svarīgāko viņa dzīves daļu. Viņš zina, ka nespēs to panākt, ja nepieliks visas pūles. Lūk, kāpēc viņam ir nepieciešams zināt visu par jūsu dzīvi, ieskaitot pat maznozīmīgas detaļas.

  1. Viņš vienmēr atrod laiku jums un jūsu attiecībām

Viņš zina, kā plānot savu laiku, rēķinoties ar jūsu kopīgām dzīves prioritātēm. Viņš vienmēr atrod laiku, ko veltīt tikai jums. Jūs viņam neesat vien kārtējā aizraušanās. Jūsu klātbūtnei viņa dzīvē ir prioritārā nozīme.

  1. Viņš neko no jums neslēpj

Viņš tik tiešām novērtē jūsu domas un viedokli. Viņš liek jums sajust, ka tik tiešām paļaujas uz jūsu viedokli. Īpaši svarīgu jautājumu plānošanā viņam ir svarīga jūsu klātbūtne. Viņš negrib, lai rastos iespaids, ka viņš ir tas, kas dzīvo savu dzīvi, nemaz neņemot vērā jūs.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru