Ar šādu rituālu ir jāiesāk jaunais 2021.gads, lai naudiņa pati skrietu tavā maciņā. To ir jāizpilda līz 13.janvārim

Šodienas raksta tēma ir naudas pieburšana, es vēlos padalīties ar vienu rituālu, lai “nauda pati pie jums ripotu”.

Tas palīdz, piesaistīt veiksmi tieši pa finansiālo līniju. Protams, jūs jau esat izlasījis internetā visādas lietas, ko jūs darītu jaunajā gadā, lai “pārpilnība dzīvotu”. Šādu gan rituālu gan domāju nebūsiet lasījuši, jo šo var veikt gan vecgada vakarā, gan jau jaunajā gadā.

Mana praksē pārbaudītā laimes recepte ir diezgan vienkārša, un rezultāts ir atkarīgs tikai no jūsu koncentrēšanās uz vēlmēm un darbu pie sevis un savām emocijām. Piepildiet vannu ar ūdeni un pievienojiet ūdenim dažus pilienus apelsīnu vai mandarīnu ēteriskās eļļas. Dažas minūtes, 10-15 minūtes guliet un relaksējieties vannā.

Pēc šīm minūtēm ir jāsaka ”burvju vārdi”.

“Ar Jaungada spēku, ar labiem vārdiem es pierunāju sev  labklājību un bagātību. Lai naudu varētu atrast visu gadu, un es, Dieva kalps nezinu nepatikšanas un rūpes. Nabadzība apies šo māju, tā paņems līdzi visas nelaimes. Tā kā nezāle aug plašā laukā, šī vēlme tiek piepildīta. Labestība un bagātība šajā mājā nebeidzas, nauda vairojas un vairojas. Monētu klinkšķēšana un rēķinu čaukstēšana, visas augstās modes drēbes būs manā skapī. Lai tā ir, nevis citādi. Tēva, Dēla un Svētā Gara vārdā. Āmen, āmen, āmen. ”

Pēc šī jūs varat kāpt ārā no vannas, taču nevarat slaucīties ar dvieli. Ķermenim ir jākļūst sausam dabīgi. Rituālu ir jāveic līdz 13.janvārim. Diemžēl tiem, kuriem nav vannas šis rituāls nebūs aktuāls.

Lasi vēl: Ļoti ceram, ka šīs dāvanas jūs saviem mīļajiem Ziemassvētkos nedāvinājāt, jo tās nes neveiksmi

Laimīgu jums jauno gadu un vēlam jums pilnus maciņus!

Avots: yandex

COMMENTS

Pievienot komentāru