Astrologi: liktenīgais saules aptumsums 11.augustā pilnībā izmainīs cilvēku dzīves!

Saules aptumsums mainīs radošo izpausmi, daudzi cilvēki atradīs iecienītāko darbu vai arī viņi uzsāks nozīmīgu darbu. Nenoturīgās attiecības plīsīs pa šuvēm, daži pat gribēs šķirties, bet zvaigznes iesaka nesteigties notikumiem pa priekšu, bet sākt veidot mīlestību.

Šis saules aptumsums notiks, ņemot vērā tādu planētu kā Marsa, Merkurijs, Saturns, Jupiters, Plutons un Neptūns ietekmi. Tas nozīmē, ka brīnišķīgai nākotnei būs jāveic izmaiņas un izmaiņas savā pagātnē – attieksme, principi, mērķi, dzīves pamats. Pašreizējā periodā veco problēmu risinājumam jāpievieno jaunas radošās pieejas.

Kā pavadīt šo dienu, lai programmētu nākotni nākamajiem 18 gadiem un 5 mēnešiem, stāsta zvaigznes. Astrologi iesaka izmantot ārējās enerģijas plūsmas, lai atbrīvotos no negatīvās un piesaistītu pozitīvas pārmaiņas.

  1. Pārplānojiet svarīgu biznesu uz citu ērtu laiku, nepieņemiet radikālus lēmumus, izslēdziet smagu fizisko darbu;
  2. Izvairieties no strīdiem, konfliktiem, nepakļauties provokācijām;
  3. Pusstundu pirms aptumsuma, uzņemiet kontrasta dušu, mainiet drēbes. 60 minūtes pēc astronomiskās parādības, atkārtojiet procedūru;
  4. Uzrakstiet plānu turpmākajiem sasniegumiem. 15 minūtes pirms notikuma novietojiet aizdegtas sveces četrās debesvirzienu malās un nogulieties, lai galvas virziens būtu uz austrumiem. Aptumsuma laikā iztēlojieties un runājiet par savām vēlmēm. Jo spilgtākā vizualizācija, jo ātrāk tiks sasniegti paredzētie mērķi. Atcerieties, lai domas būtu tikai pozitīvas;
  5. Neizejiet tiešos saules staros. Nav ieteicams aplūkot sauli.

Aptumsuma laikā var rasties agresijas uzliesmojumi, izpaužas depresīvsgarastāvoklis, pasliktinās hroniskas slimības. Tādēļ astrologi iesaka pavadīt dienu relaksējošā atmosfērā, nevis parādīties pieblīvētās vietās, nepiedalaties masu pasākumos.

Saules aptumsums tiek uzskatīts par īpašu periodu, kad labāk ir atmest satraukumu, nelietot sliktu, rupju valodu un palikt harmonijā ar sevi, tad nākotnē jums viss izdosies.

Avots:

u-f

COMMENTS

Pievienot komentāru