Nosauktas 5 lietas, par kurām suņi uz mums slepeni apvainojas, taču cenšas to neizrādīt

Suņi atšķiras no kaķiem, jo viņi parāda savas emocijas atklāti, gan pozitīvi, gan negatīvi. Un tomēr ir tādas lietas, par kurām mūsu mājdzīvnieki slepeni apvainojas, un mēs par to pat neiedomājamies.

Lasi vēl: Visi “Tele2” klienti saņems kompensāciju

Tātad, 5 lietas, par kurām suņi slepeni apvainojas

Aizliegums apostīt. Kolumbijas universitātes eksperts dzīvnieku uzvedībāAleksandra Horoviča salīdzina cilvēku un suni. No viņas vārdiem īpašnieks un suns ar pastaigām atšķirīgi izzina pasauli.

Ja persona pamatā to dara vizuāli, tad suņi smaržo, osta. Tādēļ dzīvnieks apvainojas, ka mēs neļaujam viņam apošņāt kokus, sprunguļus, apmales un visu, kas ir viņu ceļā.

Salūta palaišana padara mūsu četrkājainos draugus ļoti stresainus. Neatkarīgi no tā, kā jūs mēģināt, jūs diez vai varat izskaidrot jūsu mājdzīvniekam, ka visi trokšņi tiek organizēti svētku dēļ.

Diemžēl, suns uztver uguņošanu kā “uzbrukumu” un draudus. Ir taisnība, ka īpašnieki ieslēdz dzīvniekus istabā, lai neradītu nervu stresu. Bet, pēc Battersea kaķu un suņu mājas domām, dzīvnieku ievainojuma risks palielinās, kā arī paša telpas bojājuma risks.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru