Astrologi nosauc 5 zodiaka zīmes, kam augustā zvaigznes palīdzēs atjaunot saikni ar radiniekiem, kuri jums ir mīļi

Viena no horoskopa zīmēm, kas augustā, iespējams, atjaunos zaudētas saites ar radiniekiem, ir Auns.

Strīds ar māti, kura dēļ ir pārtrūkuši visi kontakti ar citiem ģimenes locekļiem, var beigties ar mierizlīgumu. Tad arī tantes un tēvoči, un viņu bērni no mātes puses, iespējams,atjaunos komunikāciju ar Aunu.

Dvīņiem bija smagi zaudēt saikni ar tēvu, kurš savulaik aizbrauca dzīvot uz citu valsti Bet tagad pienācis laiks, kad attiecības var atjaunot.

Tēvs tev atsūtīs ziņu un pavēstīs savas koordinātas. Arī radinieki no tēva puses vēlēsies ar tevi sazināties.

Vairāki Svari ir uzauguši bez tēva, jo vecāki raksturu nesaderības dēļ izšķīrās.

Tēvs pārcēlās dzīvot uz citu pilsētu, betbērni nesen uzgāja viņa adresi. Viņi plāno ar tēvu drīzumā tikties, un augusts tam ir piemērots laiks.

Jaunava zaudēja sakarus ar radiniekiem, kuri jau padomju laikā pārcēlās uz pastāvīgu dzīvi vēsturiskajā dzimtenē. Tagad Jaunavas saņems ziņu noaizbraucēju tiešajiem pēcnācējiem.

Pēc veseliem 40 gadiem dzimtas pārstāvji atkal plāno satikties un atjaunot attiecības.

Ūdensvīrs nejauši uzzināja savas dzimtas stāstu. Izrādījās, ka viņa senči dzīvojuši kaimiņu ciematā, kur Ūdensvīrs nopirka vasarnīcu.

Lasi vēl: Astrologi iesaka uzmanīties no šīm zodiaka zīmēm. Izlasot šo sapratīsi kāpēc. Vistrakāk ir ar skorpionu

Vietējā muzejā glabājas fotogrāfijas, radinieku personīgās mantas. Šajā ciemā joprojām dzīvo viņu mazbērni. Augustā Ūdensvīriem būs iespēja iedzert tēju ar radiniekiem un pārrunāt kopējo senču dzīves gājumus.

Avots:

zen.yandex

Pievienot komentāru