Astrologi nosauca dažas zodiaka zīmes, kurām 7.maijā (šodien) pilnmēness atnesīs neizsakāmu laimi un visi strīdi beidzot beigsies

Pilnmēness 7. maijā būs ”baltās līnijas” sākums četru zodiaka zīmju dzīvē.

Jaunava

7. maijā notiks interesants notikums, kas norādīs jaunavai īsto dzīves virzienu. Viņi sapratīs, ko viņi patiesībā vēlas šajā dzīvē un uz ko būtu jātiecas.

Astrologi prognozē, ka līdz ar jaunā Mēness sākumu Jaunava varēs sākt mainīt savu dzīvi uz labo pusi un veiksmīgi sasniegt izvirzītos mērķus. Sāksies emocionālās un finansiālās stabilitātes periods.

Svari

Pilnmēness būs labvēlīgs arī Svariem. Visi šajā dienā aizsāktie projekti vainagosies ar panākumiem un nesīs augļus. Zvaigžņu eksperti iesaka zīmes pārstāvjiem pārstāt ”lidināties” mākoņos, izvērtēt savas fantāzijas reālā perspektīvā un rīkoties, lai to sasniegtu.

Zvaigznes jums sniegs visa veida atbalstu. Svari saņems ļoti izdevīgu piedāvājumu profesionālajā jomā. Vienojoties ar kādu cilvēku, viņi atklās patiesi jaunu dzīvi.

Strēlnieks

Strēlnieks pilnmēness laikā sapratīs kas viņiem pietrūkst šajā dzīvē. Tā viņiem būs laba motivācija meklēt jaunus ienākumu avotus, lai sasniegtu savus mērķus. Jūs tos tiešām varat sasniegt, ja to vēlaties. Ienākumu pieaugums ļaus Strēlniekam kļūt brīvākam savās domās un darbībās. Iespējama darba maiņa uz labāku.

Lasi vēl: Piecas zodiaka zīmes, kam 8. maijā (rīt) gaidāms īpašs notikums. Tas pavērsīs tev daudz iespējas

Zivis

Līdz ar pilnmēness laiku Zivju dzīvē sāksies pārsteidzošs periods. Zīmes pārstāvji varēs atvērt sevi visam jaunajam un beidzot darīt to, par ko jau sen sapņojuši. Astrologi Zivīm iesaka atbrīvoties no bailēm un drosmīgi sekot mērķim.

Tagad tam ir pienācis laiks, saka astrologi. Ja Zivis jau sen vēlas mainīt darbu vai apgūt jaunu profesiju, labāk to darīt tieši tagad, atmetot visas šaubas. Vientuļie zīmes pārstāvji šajā periodā var satikt savu mīlestību.

Avots:

minsknews

Pievienot komentāru