Astrologi nosauca liktenīgos marta datumus, kad cilvēkiem jābūt uzmanīgiem, jo nelaime būs tuvu

Šā gada pirmais pavasara mēnesis daudziem būs labvēlīgs laiks pārmaiņām.

Astrologi atzīmē, ka dažās dienās enerģijas spēks palielināsies, šajā laikā daudzas lietas būs veiksmīgas. Eksperti ir identificējuši datumus martā, kas ir tikai labvēlīgas dienas. Tomēr šajās dienās jābūt modriem, jo negatīvas domas var piesaukt nelaimes.

3. marts

Šis datums ir “atspoguļots” (03.03). Pēc astrologu domām, šādi datumi ir ļoti spēcīgi, un numurs trīs regulē vēlmes un cilvēka apziņu. Šī diena ir labi piemērota meditācijai un izglītojošām aktivitātēm, 3. martā jums jāieklausās sevī.

14. un 16. marts

Labāk šo laiku veltīt darbam un jaunām preču iegādēm. Jauna apģērba iegāde būs īpaši veiksmīga. Nav ieteicams slinkot un atlikt lietas uz citu dienu, jo tad tās var nebūt tik veiksmīgas.

20. marts

Pavasara ekvinokcijas dienā pulksten 12:37 mūsu planēta ceturtdaļu pagriezīsies ap Sauli. Cilvēki kļūs aktīvāki, jo iestāsies astronomiskais pavasaris. 20. martā daudzi cilvēki sāks ticēt sev un aizmirst par visām problēmām. Zvaigžņu enerģija palīdzēs tikt galā ar bailēm un kompleksiem.

Lasi vēl: Sinoptiķi pastāsta par stiprām salnām, kuras gaidāmas martā. Ko mums atnesīs pavasaris

30. marts

Šajā dienā notiks Mēness perigejs – tas tuvosies Zemei līdz maksimālajam attālumam. 2021. gada 30. martā Mēness atradīsies Skorpiona zīmē. Šajā dienā var rasties iedvesmas uzplūds, parādīsies stimuls darīt jaunas lietas.

Vai jūsuprāt marts būs veiksmīgs mēnesis?

COMMENTS

Pievienot komentāru