Astrologi nosaukuši pašas bīstamākās augusta dienas, kurās neko svarīgu noteikti nevajag ieplānot

Pēc astrologu domām veiksme šajā mēnesī ne vienmēr būs mūsu pusē. Tāpēc ir vērts dažas dienas pavadīt mierīgi, neveicot vērienīgus plānus.

8. augusts nebūs viegla diena. Visi mēģinās ar jums konfliktēt. Tā ir Mēness ietekme, kas samazināsies dienai beidzoties. Tomēr jūs dariet visu iespējamo, lai atturētos no konfliktiem un strīdiem. Centieties būt pozitīvs.

15. augustā sākas Urāna periods. Pārmaiņas dzīvē ienāks, bet ne visiem tās patiks. Palielinās risks zaudēt kaut ko svarīgu. Tomēr astrologi atgādina, ka šis nepatīkamais laiks neturpināsies ilgi.

18. augustā, būs jauns mēness. Mēness pārcelsies uz lauvas zīmi, kas nozīmē arī grūtu periodu. Šajā dienā pastāv risks pieļaut kļūdu, kas var izraisīt nepatīkamas sekas. Daži svarīgi plāni, visticamāk, arī sabruks. Neskatoties uz haosu, ir vērts saglabāt mieru, un nepatikšanas jūs apies ar līkumu.

Lasi vēl: Spēcīga lūgšana laimīgās nākotnes sasniegšanai! Lūdziet, un jums taps dots…

20. augustā daudzi šaubīsies par sevi. Nekavējoties noskaņojieties, ka nevarēsiet izpildīt visu šajā dienā plānoto. Augošais Mēness Jaunavā radīs daudz šķēršļu. Centieties koncentrēties uz saviem vissvarīgākajiem uzdevumiem, atliekot nevajadzīgas lietas līdz labākai dienai.

Avots:

zen.yandex

COMMENTS

Pievienot komentāru