Zodiaka zīmes, kas vissmagāk pārcietīs šīs nakts pilnmēnesi un tas turpināsies vairākas dienas

Ideāls pilnmēness nav iespējams. Pat labākās lunācijas pavada dīvaini notikumi, jo Mēness veido precīzu pretestību Saulei, izvelkot “netīro veļu” vispārējai apskatei.

Astroloģijā saule nosaka tavu ārējo “es” un raksturu, to daļu, kura redzama visiem. Bet Mēness kontrolē tavus noslēpumus, tavu iekšējo patiesību un emocijas, kuras tu sliecies paturēt pie sevis.

Kad šie divi debesu ķermeņi nonāk pretstāvē viens pret otru, sākas cīņa starp redzamo un neredzamo. Pilnmēness laikā viss, ko tu slēp no pārējās pasaules, var nonākt atklātībā.

Ja piederi kādai no zemāk aplūkotajām zodiaka zīmēm, 2020. gada augustā tu pieredzēsi visnegantāko pilnmēnesi. Iespējams, sajutīsi spēcīgu satraukumu, bet beigu beigās viss būs kārtībā. Tas, kas norisinās tagad, tevi tikai tuvinās savam patiesajam es.

3.augusta pilnmēness notiks ekscentriskajā, oriģinālajā un novatoriskajā Ūdensvīrā. Šī lunācija būs mazāk emocionāli nomācoša un patiesāka.

Ūdensvīrs labprātāk uz lietām raugās it kā no malas, visaugstāk stādot savu neatkarību un brīvību. Kad pienāks pilnmēness, tas ļaus labāk izprast, kas tu esi un ko vari dot sev. Tā vietā, lai paļautos uz ārpasaules spēkiem vai būt atkarīgam no citiem, tev ir jārūpējas par sevi – tieši šādu enerģiju pilnmēness rada.

Tomēr joprojām var gaidīt zināmu drāmu. Galu galā, kas ir pilnmēness bez drāmas?! Ja mēs ņemam vērā, ka tas veido kvadrātu ar neparedzamo un haotisko Urānu, kļūst skaidrs, ka ir iespējami satricinājumi, kas “sapurinās” visu apkārt. Tāpēc labāk turies cieši!

Lūk, kuras ir zodiaka zīmes, kuras šo pilnmēnesi pārdzīvos smagāk nekā pārējās.

Vēzi, tev nāksies stāties pretī saviem iekšējiem dēmoniem un atdzimt no pelniem. Tev var šķist, ka šā pilnmēness laikā tu piedzīvosi savas dziļākās un tumšākās emocijas.

Visticamāk, nāksies šķirties no kaut kā, kas tev savulaik daudz nozīmēja, atvadīties no svarīga posma savā dzīvē.

Bet, kad tu samierināsies ar to, ka nekas nevar ilgt mūžīgi, tu sāksi atlaišanas procesu – procesu, kas notiek laika gaitā, nevis visus uzreiz.

Pat ja tu ciet sāpes, zini, ka tās padara tevi daudz stiprāku, sagatavo gaišākai nākotnei.

Skorpion, tu jutīsi steidzamu vajadzību pēc siltām emocijām un rūpēm par sevi. Neaizmirsti par apskāvienu spēku (pat ja tie ir virtuāli) ar saviem mīļajiem.

Šajā pilnmēness laikā tava sirds atvērsies, lai atklātu tavas dziļākās emocionālās vajadzības.

Ja par tevi neuztraucas vai nerūpējas tā, kā vēlies, šis pilnmēness noteikti atklās patieso ainu.

Vēl svarīgāk ir tas, ka pilnmēness pierādīs, ka vēlme pēc mīlestības nav nekāda vājība. Pastiep roku un lūdz mīlestību, kuru meklē, jo tā tevi atdzīvinās, tiklīdz to saņemsi. Skorpion, tuneesi kalts no akmens – tu esi darināts no garīgās enerģijas!

Ja esi Zivis,iespējams, sajutīsies vientuļi ar sevī glabāto noslēpumu bagāžu. Šajā pilnmēness laikā tevi var piemeklēt atrautība no reālās pasaules, bet neuztver to tieši tā.

Nav nekādas “reālas pasaules – ir tikai tā pasaule, kuru tu vēlies redzēt. Ja pārcelsies uz savu mazo sapņu pasaulīti, tas notiks tāpēc, ka tava intuīcija un zemapziņa apstrādās svarīgu informāciju.

Ja tu piespiedīsi sevi uzturēt ciešu kontaktu ar pārējo pasauli, kad tava dvēsele prasa vientulību, tas ne pie kā laba nenovedīs, bet tikai izraisīs nogurumu un pat nervu izsīkumu.

Lasi vēl: Astrologi nosaukuši pašas bīstamākās augusta dienas, kurās neko svarīgu noteikti nevajag ieplānot

Iegremdējies dziļajā dziedināšanā, kas nepieciešama tavam garam. Tas var likties dīvaini un nepilnīgi, taču tas nozīmē, ka dziedināšana patiešām darbojas.

Avots:

zen.yandex

COMMENTS

Pievienot komentāru