Astrologi pastāsta, kas sagaida zodiaka zīmes 2019. gada pēdējās nedēļās

Svari

Labāk, ja Svari rūpīgi gatavojas svētkiem un ņem vērā visus notikumu attīstības variantus: ne tikai rūpīgi pārdomā, kur un kā notiks tikšanās ar draugiem, bet arī to, kāds apģērbs tev būs, kādas dāvanas un suvenīri būs draugiem, radiem un paziņām. Viss būs kārtībā, ja uz pēdējo brīdi neatliksiet produktu pirkšanu svētku galdam – ja jūs to atliksit līdz pēdējai dienai, tad jums noteikti nebūs laika. Atcerieties, ka priekš jums Jaunais gads bez steigas  – ir lieliska noskaņojuma un laimīga2020. gada atslēga.

Skorpions

Jums decembris ir jaunu finanšu iespēju laiks, decembrī Skorpioni pārvērtīsies par īstu magnātu – pārvaldīsiet naudu, sāksit jaunus darījumus un, protams, iztērēsiet naudu, lai kur jūs dotos. Un tāpēc nav nekas dīvains, ka svētku priekšvakarā ir visas iespējas pazaudēt enerģiju, nogurt un izjust vēlmi doties atvaļinājumā, vēlams tur, kur nav telefona zona. Pirms svētkiem nebūsi viegli. Tāpēc ir stingri ieteicama pašaprūpe; ideālā gadījumā jums vajadzētu atvēlēt vairākas dienas normālai atpūtai un neko nedarīt. Atjaunojiet savus spēkus, pretējā gadījumā viss jaunā gada sākums buksēsies.

Strēlnieks

Decembrī jums ir lieliska iespēja aizvērt vecās attiecībās un sākt jaunas. Šīs dažas nedēļas Strēlniekam ir īstais laiks, lai izveidotu attiecības ar veciem draugiem, panāktu mieru ar tiem, ar kuriem ilgstoši bijuši strīdā, izņemtu no vides toksiskos cilvēkus, atrisinātu problēmas un ar pārliecību spertu soli nākotnē, ar patiesi tuvu un mīļa atbalstu. Šie cilvēki 2020. gadā kļūs par Strēlnieka sabiedrotajiem un viņu atbalstu.

Mežāzis

Lietišķie un racionālie Mežāži 2019. gada decembri pavadīs mīlestības atmosfērā, emocionālu jūtupārņemti un romantisko sapņu piepildīti.Iespējama pēkšņa atgriešanās pagātnē vai nostalģija par to, ko vairs neatgūt. Viss tiek kontrolēts: dažreiz mums visiem jāpievērš uzmanība ne tikai dzīves materiālajai pusei, bet arī tam, kas mūs saista ar mīļajiem.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem nevajadzētu mēģināt aptvert neaptveramo, dot sev solījumus, ka “tieši nākamgad” konkrētajā jautājumā sāks rīkoties, bet tā vietā vajadzētu steigties ielēkt pēdējā vilcienā, pabeidzot vairākas lietas vienlaikus. Tiesa, daudzu uzdevumu veikšana vispār nav cilvēku raksturīga iezīme, daudzi nevar šādi plānot savu laiku, pat ja to prasa apstākļi, darba devējs vai radinieki. Ērts temps un uzmanība viņu pašu ritmam ļaus Ūdensvīram ar smaidu ienākt jaunajā 2020. gadā.

Lasi vēl: Gatavoju šos salātus uz katru vīra dzimšanas dienu, bet vēl nav apnicis!

Zivis

Astrologi Zivīm, sagaidot Jaungadu,neiesaka nodarboties ar pašanalīzi un savilkt gada bilanci. Saskaņā ar zvaigžņu prognozēm ir iespējama neliela apātija un nogurums. Nav pārsteidzoši, jo Zivīm bija aizņemts gads. Tāpēc jums nevajadzētu sabojāt prieku, analizējot kļūdas, neveiksmes vai aizvainojumu. Mazi dzīves prieki Zivīm nesīs daudz vairāk gandarījuma, un, ja arī Zivis rūpēsies par savu veselību, 1. janvārī viņi jutīsies atjaunoti un spēka pilni.

Avots:

amurmedia

COMMENTS

Pievienot komentāru