Astrologi pastāsta, kas sagaida zodiaka zīmes 2019. gada pēdējās nedēļās

Kuras lietas ir steidzami jāpaveic, bet ko var atlikt uz 2020. gadu.

Gada beigas ir laiks, lai veiktu inventarizāciju, šī ir iespēja ne tikai atcerēties labās atmiņas, bet arī atstāt pagātnē uzkrāto negatīvismu. Astrologi ir izskaidrojuši, kas dažu nākamo nedēļu laikā sagaida dažādu Zodiaka zīmju pārstāvjus.

Auns

Pagājušā gada pēdējās nedēļās jums būs neatvairāma vēlme nomaksāt vecos parādus. Un šajā gadījumā runa nav tikai par naudu: Auns centīsies kompensēt labos darbus, kas viņiem gada laikā izdarīti. Bet ir ļoti svarīgi atrast laiku savu dzīves mērķu sasniegšanai. Pretējā gadījumā jūs varat iztērēt savus spēkus sīkumos, cenšoties atceroties, kamjums palīdzēja 2019. gadā un kam steidzami ir jāatmaksā labu ar labu.

Vērsis

Šajā periodā izturība un nesatricināma ticība saviem spēkiem jums būs neticami noderīga. Neuztraucieties par sīkumiem, jūsu nervi nav no dzelzs. Un turklāt Vērsis nav no agresīvākajām un dusmīgākajām zīmēm, kas nozīmē, ka kairinājums viņu tikai vēlreiz apspiedīs. Lai cik muļķīgi tas arī neizklausītos, cenšaties visu uztvert vieglāk. Turiet sevi kontrolē, sastādiet aktīvo darbu sarakstu un pakāpeniski risiniet uzkrātās lietas. Tad gada sākums būs daudz interesantāks un priecīgāks.

Dvīņi

Mīlestības frontē jūs gaida lielas pārmaiņas – šajā sakarā gada beigas ir sagatavojušas daudz patīkamu pārsteigumu. Bet neaizmirstiet, ka cilvēks bieži saaug ne tikai ar cilvēkiem, bet arī ar pazīstamām lietām un darbībām. Un šeit jums ir jāiet tālāk par šo “ieradumu”, lai paplašinātu redzesloku. Jūtieties brīvi atklāt sev ko jaunu, meklēt interesantus un neparastus vaļaspriekus, tad Fortūna pievērsīsies jums.

Vēzis

Jums galvenais nav veidot vērienīgus plānus dienām, kas atlikušas līdz gada beigām. Nemēģiniet uzrakstīt kilometru garu lietu sarakstu, kuras joprojām netiks realizētas. Esiet saprātīgāki… Skaidri norādiet sev vēlamo ietvaru, ko jūs patiešām vēlaties darīt, un balstieties uz to. Kopumā strādājiet arī pie pašmotivācijas – tas būs kaut kas nopietni pietrūkstošs nākamo pāris nedēļu laikā.

Lauva

Gada nogalē jūs ne tikai satversit veiksmi aiz astes, bet arī uzliksit tai virsū kāju. Jums šis periods ir laiks, kad pastaigāties un pielikt galapunktu 2019. gadam. Ja viss izdosies, šis “fināla akords” būs lieliska rezerve 2020. gada sākumam. Tāpēc labāk netērēt savu enerģiju tukšām vai mazām lietām. Lauva saskarsies ar lieliem panākumiem, un tāpēc ir jēga koncentrēties uz divām vai trim patiešām svarīgām un daudzsološām jomām.

Jaunava

Jaunavām manāmi pietrūks laika. Tas attieksies uz jebkuru jomu. Jums būs jāsaskaras ar mežonīgu jezgu, negaidītu darbu gūzmu, pēkšņiemzvaniem un lielām pārmaiņām. Vienkārši sakot – jums būs jāpasvīst. Bet galvenais nav to uztvert kā kaut kādu debesu sodu un netaisnību. Pēc tam visi šie satricinājumi tiks atlīdzināti. Tāpēc neuztraucietiesun nedusmojieties, vienkārši pieturieties pie izvēlētā virziena. Jo mierīgāks esat, jo lielākas ir izredzes uz panākumiem un patiesi skaistu gada noslēgumu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru