Jaunais 2020. gads: kā rotāt māju, lai piesaistītu labklājību. Astrologu padomi

Ezoteriķi apgalvo, ka veiksmes piesaistīšanā svarīgas ir visas detaļas, ieskaitot apģērbu un mājas dekorēšanu.

Jaunajā 2020. gadā Baltā metāla žurka aizstās Dzeltenās zemes cūku. Sagatavošanās svētkiem jau ir sākusies, un daudziem rodas jautājums, kā izrotāt māju, lai piesaistītu labklājību visam gadam.

Gatavošanās Jaunajam gadam sākas jau iepriekš, jo par daudz ko ir jāpadomā laikus: ar ko un kur svinēt, ko gatavot uz galda un kā izrotāt māju, lai jaunā patronese izrādītu labvēlību un mājas saimnieki nepaliktu bez veiksmes.

Kā rotāt māju Jaunajam gadam

Baltā metāla žurka mīl visu eleganto un miniatūro, kas nozīmē, ka mazas zaigojošas bumbiņām būs aktuālas. Visatbilstošākās krāsas būs sudraba, metāliska, balta, perlamutrs.

Ar bumbiņu palīdzību, kā arī ar skujkoku mākslīgiem vai dabīgiem zariem jūs varat izgatavot mazus vainagus, kas būs brīnišķīgs ieejas durvju rotājums. Turklāt ir vērts pievērst uzmanību zvaniņiem, kaspiesaistīs Baltās žurkas uzmanību.

Jūs varat izrotāt māju ar elegantām sniegpārslām, pašu pagatavotas vaiveikalos nopērkamās. Jūs varat tās piestiprināt pie sienām un uz logiem vai arī izveidot sniegpārslu vītnes, lai rotājumi grieztos pie griestiem.

Pašu pagatavotas rotaļlietas palīdzēs papildināt mājas interjeru. Žurkas gadā suvenīri, kas imitē jaukos grauzējus, būs lielisks Ziemassvētku eglītes un svētku galda rotājums.

Ar patstāvīgi izgatavota dekora palīdzību, kas domāts kamīnam, jūs varat izveidot komforta atmosfēru, kuru tik ļoti novērtē jaunā saimniece. Malkas vietā svecītes tiek ievietotas kamīnā, lai liesma pievilinātu veiksmi, mīlestību un labklājību. Lai to izdarītu, izmantojiet dažādu krāsu sveces.

Lai rotātu māju, nav nepieciešams iegādāties dārgas rotas un audumus. Baltā metāla žurka vispirms novērtē mājīgumu un funkcionalitāti, kas nozīmē, ka jūs pats varat droši izveidot dekoru priekšmetus no improvizētiem materiāliem.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru