Atklātas ķiploku maģiskās un neparastās īpašības. Tici vai ne, bet tās patiešām strādā, padarot dzīvi labāku!

Ķiploki var būt lielisks talismans pret ļaunu aci un noskaudumu, ar to palīdzību var padarīt mazuļa miegu mierīgāku un pasargāt savu māju no zagļiem.

Piemēram, ja dodies izbraucienā ar laivu, kuģīti vai kādu citu ūdens transporta līdzekli, kā talismanu vari paņemt līdzi trīs līdz piecas ķiploku galviņas. Tiek uzskatīts, ka tas braucamrīku pasargās no sabojāšanās.

Turklāt – ja novietosi ķiploka daiviņu mazulim zem spilvena, viņš naktīs neraudās un ātri aizmigs. Tiek arī uzskatīts, ka ķiploku galviņa ārdurvju ailē sniedz vislabāko aizsardzību pret ļaunu aci un noskaudumu. Bet, ja ķiplokus izkārsi visā mājoklī, ļauni cilvēki tajā jutīsies neomulīgi.

Lai padarītu dzīvi labāku, notīri ķiploka galviņu, sasmalcini, ietini to drāniņā un nēsā to visu laiku līdzi.

Lasi vēl: Šīs meitenes brālis gāja bojā autoavārijā. Pēc 10 gadu klusēšanas, viņas vecāki beidzot atklāja viņai briesmīgu noslēpumu

Vēl vairāk – ķiploki ir lielisks līdzeklis pret zagļiem. To galviņas var piekārt virs durvīm.

Ja kāzu dienā līgavainim un līgavai ieliek kabatās dažas ķiploka daiviņas, tad viņiem nekaitēs ļauna acs un noskaudums.  Ja ievieto ķiploku sēnalas makā, tas nesīs veiksmi, laimi un bagātību, norāda ezoterikas speciālisti.

Pievienot komentāru