Šīs meitenes brālis gāja bojā autoavārijā. Pēc 10 gadu klusēšanas, viņas vecāki beidzot atklāja viņai briesmīgu noslēpumu

Monika Salinasa, Teksasas iedzīvotāja, katru gadu ar lielu entuziasmu svin savu dzimšanas dienu. Kāpēc tas ir svarīgi? Dzimšanas diena pienāk reizi gadā un visi to gaida un jau domā par šī vakara plāniem. Bet šī meitene negaida šos svētkus. Vai viņai nepatīk pārsteigumi, ballītes, dāvanas vai apsveikumi?

Nē! Tas nav pieņemami. Dzimšanas dienā viņa piedzīvoja neveiksmi savos plānos. Kad meitenei bija pieci gadi, viņas brālis Maiks gāja bojā autoavārijā. Taču patiesību par notikušo viņa uzzināja tikai dažus gadus vēlāk.

Mazā meitene ļoti smagi cieta brāļa nāvi. Viņa un Maiks bija gan ģimene, gan draugi, un viņi bija nešķirami. Monika katru dienu lūdza Dievu, lai viņas mazais brālis atgriežas. Kopš Maika nāves ir pagājuši desmit gadi, taču Monika joprojām viņu atceras ar mīlestību.

Tātad Monika svin savu 15. dzimšanas dienu. Šo vecumu meitene ilgi gaidīja. Tradicionāli šajā vecumā meitenēm kļūst par pieaugušām. Lai gan Monika kopā ar ģimeni dzīvo ASV, šī diena viņai bija ļoti svarīga.

Pirms dzimšanas dienas Monika jautāja, ko viņa vēlas saņemt šajos svētkos. Monika atbildēja, ka viņai nav vajadzīgas dāvanas, viņa tikai gribēja, lai viņai būtu atmiņu gabaliņš no Maikla.

Lasi vēl: Es piedzemdēju bērnus no sava vīra tēva un vīrs neko nezināja, bet pēc pāris gadiem es samaksāju par saviem gājieniem

Man par lielu izbrīnu šī vēlēšanās piepildījās! Izrādās, ka Maika vecāki pēc viņa nāves atļāvuši viņa orgānus izmantot transplantācijai. Tas izglāba dzīvību citai personai, kurai bija nepieciešama transplantācija.

Maika sirds tagad pukst mazā meitenītē, kuru sauc – Obrija Rīvsa. Ja viņa nebūtu saņēmusi sirds transplantāciju, viņa būtu mirusi. Maika sirds tagad pukst viņas krūtīs. Tā kā ziņas bija anonīmas, Monikas ģimene nezināja par tām nekādu informāciju. Pēc 10 gadiem viņi varēja savai meitai pateikt, ka Maika sirds pukst kā meitenes sirds.

Kad Monika ieraudzīja Obriju un uzzināja viņas vēsturi, viņa sāka raudāt, Viņa sapņoja, ka Maiks atkal būs blakus. Kamēr Monika apskāva Obriju, viņa atkal varēja sajust viņa sirdi.

COMMENTS

Pievienot komentāru