Atsakies no šīm 7 dāvanām, tās tev nesīs tikai postu! Gaišreģe Ilona Kaldre pastāstīs, kāpēc tās nevajadzētu pieņemt…

Ilona Kaldre ir igauņu ekstrasense un gaišreģe, kas ir plaši atzīta arī Latvijā. Viņa ir pazīstama ar savu spēju redzēt nākotni un palīdzēt cilvēkiem atrisināt viņu problēmas.

Ilona stāsta, ka dāvanas, ko saņemam, bieži vien ir piepildītas ar negatīvismu. Ir jāspēj pateikt, kuras dāvanas ir piemērotas un kuras nav. Mēs palīdzēsim jums saprast, kuras dāvanas nekādā gadījumā nevajadzētu pieņemt.

Nazis

Asi priekšmeti, piemēram, naži un šķēres, bieži tiek uzskatīti par negatīvisma, vardarbības un briesmu simboliem. Jo tie kalpo tikai dvēseles apgrūtināšanai. Ja dāvinātājs ir ļoti uzstājīgs, vislabāk ir iegādāties preci no viņa.

 

Pulkstenis

Lai gan var šķist, ka dāvana ir pieņemama, tā nav. Pulksteņa tikšķēšanu var uzskatīt par metaforu, kas liecina par laika ritēšanu un to, kā tas galu galā var novest pie dzīves beigām. To var uzskatīt par cēloni nelaimēm un strīdiem ģimenē.

 

Lasi vēl: Līgavai pirms kāzām bija liels stress, taču lietas kļuva pārāk nopietnas un ārstam nācās visiem pateikt patiesību.

Maks

Saņemot maku, jūs varat atturēt veiksmi, kas piesaista naudu. Pat ja maciņā ir tikai viens cents, to tomēr var pieņemt. Neļaujiet sevi pārņemt nepatiesiem solījumiem.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru