Māte izdzina no mājas savu piecgadīgo meitu, bet, kad ieraudzīja viņu pēc 20 gadiem, ļoti raudāja un nožēloja

Tas notika Kolorādo. Bija kāda nelabvēlīga ģimene, kurā māte gandrīz katru dienu dzēra. Šajā ģimenē uzauga piecus gadus vecā Kārena. Māte tobrīd jau dzīvoja kopā ar jaunu civilvīru, šķīrusies no Kārenas īstā tēva.

Patēvs dzēra kompānijas pēc, tāpēc meitene tika izaudzināta bez neviena palīdzības. Pietiek teikt, ka māte īsti neredzēja savu meitu un, būdama alkohola reibumā, bieži pacēla roku pret Kārenu. Ziemassvētku vakarā Kārenu no mājas izdzina viņas piedzērusies māte. Viņai šī bija šausmīga situācija.

Meitene klīda pa ielām, nesaprotot, kādas pārmaiņas ar viņu notiek. Viņa pati vairāk nekā mēnesi izdzīvoja uz ielas, līdz viņu pamanīja labsirdīgi cilvēki. Kārena stāstīja viņiem savu stāstu, un viņus tik ļoti aizkustināja viņas stāstījums par piedzīvoto necilvēcību, ka viņi jutās tā, it kā uz mirkli būtu miruši.

Turklāt tika veikta ātra rīcība, un vainīgie tika bargi sodīti. Bet meiteni adoptēja vecie cilvēki, kur viņa dzīvoja un ieguva atbilstošu izglītību. Tagad Kārena ir apmierināta un atceras pagātni tikai tā, it kā tas būtu tāls, nepatīkams sapnis.

Pēc divdesmit gadiem Kārena nejauši saskārās ar savu īsto māti. Viņas māte tajā brīdī raudāja un lūdza piedošanu. Tomēr Kārena viņai nevarēja piedot, jo cilvēkus, kuri viņai palīdzēja grūtā brīdī, viņa uzskata par saviem vecākiem līdzīgiem.

Lasi vēl: Atsakies no šīm 7 dāvanām, tās tev nesīs tikai postu! Gaišreģe Ilona Kaldre pastāstīs, kāpēc tās nevajadzētu pieņemt…

Līdz pat šai dienai šie cilvēki turpina izturēties pret Kārenu kā pret savu meitu.

COMMENTS

Pievienot komentāru