Attiecības ar šiem Zodiaka zīmju vīriešiem vienmēr būs ļoti sarežģītas un reizēm jūs neizturēsiet viņus

Ar šo Zodiaka zīmju vīriešiem ir ļoti grūti veidot attiecības, jo viņi ir pārāk sarežģīti un pretrunīgi.

Jaunava                                                                                                         

Vīrietis-Jaunava ir ļoti prasīgs pret sevi un apkārtējiem, tāpēc ar viņu ir ļoti grūti veidot attiecības. Viņam ir nosliece kritizēt savu dzīvesbiedri un nemitīgi viņu pamācīt. Tieši šīs īpašības dēļ Jaunavas zīmes pārstāvji bieži tiek dēvēti par sīkumainiem un apnicīgiem. Turklāt viņi ir ļoti greizsirdīgi un viegli aizvainojami vīrieši, kuri mēdz izpūst no mušas ziloni. Toties šīs zīmes vīrieši paši prot nogludināt visus attiecību asumus un salabt.

Mežāzis

Vīrietis-Mežāzis ir ļoti stingrs uzraugs. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem ļoti nepatīk kompromisi, un viņi ir izteikti kritizētāji. Mežāžu uzvedība parasti ir atturīga un nopietna, taču mājinieku vidū viņi biežāk ir sliktā, nevis labā garastāvoklī. Turklāt Mežāžiem ļoti nepatīk tērēt naudu, un viņi ir ļoti taupīgi. Toties tie ir uzticami, stipri un praktiski vīrieši, ar kuriem juties kā aiz akmens sienas.

Ūdensvīrs

Vīrietis-Ūdensvīrs visbiežāk izvairās no savas mīļotās sievietes un turpina ierasto, piesātināto, sociāli aktīvo dzīvesveidu. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji it nemaz nevēlās mainīties dēļ savas mīļotās. Daudzi Ūdensvīri apprecas bez mazākās vēlmes pielāgoties savai partnerei Tieši Ūdensvīri ir līderi laulības šķiršanu jomā. Toties ja jums ir pietiekami daudz kopīgu interešu un jums ir vienāds dzīvesveids, jums būs ciešas un ilgstošas attiecības.

Lasi vēl: Maksims Galkins pirmo reizi godīgi pastāstīja par saspringtajām attiecībām ģimenē

Vēzis

Vīrietis-Vēzis rada uzticama, saticīga un mājsēdētāja iespaidu. Taču kopdzīves laikā atklājas otrā medaļas puse. Tā ir ļoti emocionāla un niķīga Zodiaka zīme. Tieši šī iemesla dēļ var rasties priekšstats, ka Vēzim nav pietiekami stipra personība. No otras puses, Vēži mēdz būt despotiski, jo lieliski prot manipulēt ar citiem. Toties Vēzis būs pats romantiskākais un jutekliskākais vīrietis, kas prot pilnībā nodoties attiecībām.

Avots:

slovafraza

Pievienot komentāru