Maksims Galkins pirmo reizi godīgi pastāstīja par saspringtajām attiecībām ģimenē

Viss internets ir teju palicis traks dēļ Allas Pugačovas un Maksima Galkina dvīņiem. Liza un Harijs aug par ļoti mīļiem, paklausīgiem un arī visnotaļ interesantiem bērniem. Maksims regulāri pavada visu brīvo laiku ar bērniem, ievietojot viņu foto un video savā Instagram kontā.

Apskatoties Harija un Lizas fotogrāfijas, rodas priekšstats, ka ģimenē viss ir kārtībā un bērni savā starpā lieliski saprotas. Bet, kā izrādījās, tā nebūt nav.

Nesen programmā “Goda vārds” (Честноеслово) atzinās, ka attiecības starp brāli un māsu ir diezgan saspīlētas, un ar katru gadu tas paliek arvien manāmāk. Kā stāsta Maksims, Harijs regulāri ir greizsirdīgs uz māsu, kad vecāki viņai pievērš uzmanību, visādos veidos mēģinot pievērst sev uzmanību.

“Daudzi sekotāji ir pamanījusi, ka Hariju daudz biežāk nēsāju uz rokām, vai arī viņš sēž man uz pleciem. Bet tas nav tāpēc, ka es viņu mīlu vairāk. Vienkārši dēls tik kompetenti izspēlē situāciju, ka man nepaliek nekādas izvēles. Harijs ir greizsirdīgs Lizas dēļ. Viņa piedzima minūti ātrāk, tāpēc ir gudrāka, bieži piekāpjas brālim,” – stāsta Galkins.

Mākslinieks pastāstīja, ka meita pēc rakstura ir pilnīga mātes kopija, bet dēls ir ļoti līdzīgs viņam. Zvaigzne cenšas pēc iespējas vairāk laika pavadīt ar dvīņiem, neskatoties uz savu saspringto grafiku, jo viņš abus neprātīgi mīl!

Tēvs tāpat arī atzinās, ka viņam trūkst gribas strīdēties ar Lizu un Hariju nepieciešamības gadījumos, paskaidrojot, ka pēc dabas viņam tas vienkārši nav raksturīgs. “Mums ģimenē par stingrību atbild Alla. Es vispār nevaru būt stingrs, tā kā sajūsminos par katru viņu vārdu vai rīcību,” – norāda Maksims.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru