Auto eksperts nosauca automašīnu, kurā pēc ceļu satiksmes negadījuma vēl nav miris neviens cilvēks

Eksperti no Lielbritānijas nosauca visdrošāko un aizsargātāko automobili ceļu satiksmes negadījuma gadījumā.

Lasi vēl: Medus ūdens palīdzēs tikt vaļā no parazītiem, palīdzēs zaudēt svaru un dos citus pozitīvus rezultātus

Statistika liecina, ka vairāk nekā 15 gadu laikā, kad tika pārdota automašīna, tā nezaudēja nevienu vadītāju vai pasažieri. Ar šiem rezultātātiem šodien nevar lepoties citu auto marku mašīnas.Britu automobiļu eksperti par uzticamāko un drošāko automašīnu mūsdienu vēsturē sauc, auto, kas nav nogalinātjis vienu personu, par spīti visiem negadījumiem, kas jau ir reģistrēti.

Šī automašīna ir SUV Volvo XC90. Statistika nemelo. No paša pārdošanas sākuma, kas aizsākās 2002.gadā, XC90 nav paņēmisnevienu dzīvību. Tas neskatoties uz to, ka tikai Apvienotajā Karalistē šīs automašīnas uz ceļiem ir vairāk nekā 50 tūkstoši. Volvo XC90 galvenā priekšrocība drošības jomā tika atzīta par avārijas bremzēšanas sistēmu. Eksperti atzīmēja arī sadursmju brīdināšanas sistēmas klātbūtni.

Starp citu, šis modelis kļuva par vienu no pirmajiem automobiļiem tirgū, kas saņēma šo inovatorisko funkciju. Analītiķi uzskata, ka minētajās sistēmas izmantošana transportlīdzekļos samazina sadursmes risku par 38 procentiem. Pēc vispieticīgākajiem aprēķiniem, tikai sadursmes novēršanas sistēma, varētu izglābt vairāk nekā 1100 dzīvību nākamo 10 gadu laikā. Ir svarīgi arī tas, ka šī sistēma ļauj saglabāt apdrošināšanu.

Lasi vēl: Sieviešu un vīriešu vārdu salikumi, kuriem ir ideāla saderība

Ir jāatgādina arī, ka vēl 2015. Gadā Volvo XC90 pēdējās paaudzes (tajā laikā) piedalījās virkē triecientestos, kuros saņēma augstāko punktu skaitu. Rezultātā automašīna uzstādīja Euro NCAP organizācijas rekordu, šajā laikā saņēmot visaugstāko vērtējumu. Saskaņā ar testa rezultātiem, džips uzrādija 97% efektivitāti, iegūstot 37 punktus.

avots

COMMENTS

  • <cite class="fn">Agris</cite>

    volvo nav džips,nav!!!!Džips ir tikai viens un tas ir Jeep.Žurnālists amatieris.

Pievienot komentāru