Autoosta sniedz naktsmājas bez pajumtes palikušajiem suņiem, un pat piedāvā katram no viņiem atsevišķu guļvietu

Aukstajā ziemas vakarā katrs no mums cenšas pēc iespējas ātrāk atgriezties mājās, uztaisīt sev tēju, ietīties siltajā pledā un noskatīties iemīļoto seriālu vai arī palasīt kādu interesantu grāmatu.

Ja kopā ar jums mitinās arī suns, tad padalieties ar viņu ar pledu un baudiet mājīgumu. Diemžēl ne visiem suņiem ir paveicies atrast siltas mājas, un tāpēc viņi spiesti aukstas naktis pavadīt ārā.

Taču kādā Brazīlijas autoostā tika nolemts palīdzēt šiem bez pajumtes palikušajiem suņiem, un viņiem tik organizēta īpaša naktsmītne.

Tas notika Kuritibas pilsētā. Autoostas darbinieki nespēja noskatīties uz aukstumā trīcošiem suņiem un nolēma ielaist tos iekštelpās. Kopš tā laika Pitoko, Zoinjo un Maksis, lai patvertos no aukstuma, sāka ierasties tur katru nakti.

Cilvēki ne vien sniedz viņiem ēdienu, dzērienu un siltumu, bet pat piedāvā katram atsevišķu, ērtu guļvietu, kas darināta no autoriepām un siltajiem plediem.

Katru nakti dzīvnieki apmeklē autoostu unir bezgala pateicīgi par cilvēku labsirdību.

Pasaule uzzinājusi par šo stāstu, pateicoties vienai no pilsētas administrācijas darbiniecēm, kas Facebook tīklā izvietojusi ierakstu par šiem sunīšiem.

Lasi vēl: Biezpiena kūka ar šokolādes bumbiņām – ieprieciniet sevi un savus tuviniekus ar šī romantiskā maiguma gabaliņu…

Ceram, ka šis gadījums nebūs pēdējais un bezpajumtes dzīvnieki tomēr spēs sajust mājīgumu.

Avots:

daybook

Pievienot komentāru