Autovadītāju horoskops uz februāri; Kuriem labāk palikt mājās, bet kuri droši var braukt?

Arī autovadītājiem ir īpašs horoskops, kuru ir sastādījuši astrologi. Pievērsiet uzmanību ja ikdienā pārvietojaties ar auto. 

Auns

Vienkārši neaizmirstiet ievērot ceļa noteikumus. Rūpīgi pirms brauciena izplānojiet maršrutu, jo tā varēsiet ātrāk nonākt galapunktā. Uz ceļa neveiciet ekstremālas vai nepārdomātas kustības, tas var beigties ar auto remontu.

Vērsis

Ir pienācis laiks domāt par drošību, gan uz ceļa, gan ārpus tā. Nepārsniedz ātrumu un neauzņem automašīnā nepazīstamus cilvēkus. Esi vērīgs pret gājējiem.

Dvīņi

Jums brīvajos brīžos vajadzētu piestrādāt pie sava auto ārējā izskata. Automašīnas izskats daudz ko parāda par tā saimnieku, atceries to!

Vēzis

Šis periods ir veiksmīgs visu veidu braucienu veikšanai. Neaizmirstiet arī šad tad izkāpt no automašīnas un ieelpot svaigu gaisu pastaigas laikā.

Lauva

Neaizmirstiet par drošības siksnām. Neesiet uz ceļa pārgalvīgs, jo tā varat iedzīvoties uz sodiem, kuri nebūs no mazajiem.

Jaunava

Ir liela iespēja, ka radīsies situācija, kad jūs uz ceļa stādinās policija. Neesiet agresīvs, jo tā nav viņu vaina, ka viņiem ir šāds darbs.

Lasi vēl: Februārī mūs sagaida 5 bīstamas dienas, kurās labāk nesēsties pie auto stūres

Svari

Lielisks laiks, lai dotos tālos braucienos ar automašīnu un draugiem. Fortūna būs jūsu pusē. Atceries, ka nepieciešams pārbaudīt auto stāvokli biežāk nekā reizi mēnesī.

Skorpions

Noteikti aizmirstiet auto vadīšanas laikā runāt vai čatot pa mobilo tālruni. Šis niķis var jums bargu sodu sagādāt. Esi vērīgs.

Strēlnieks

Rūpīgi sekojiet luksoforiem un ceļa zīmēm, būs daudz labāk, ja jūs sāksiet paļauties ne tikai uz savu pieredzi, bet arī sāksiet ievērot satiksmes noteikumus.

Mežāzis

Dienas tumšajā laikā esi vērīgāks pret meža zvēriem, kuri skrien uz ceļa. Veiksme būs tavā pusē.

Ūdensvīrs

Visi braucieni būs mierīgi, īpaši, ja ievērosiet ceļa noteikumus. Viss būs kārtībā, nav par ko raizēties.

Zivis

Šajā laikā pie stūres būs mierīgi un nebūs par ko uztraukties.

Avots:

dlya

Pievienot komentāru