Februārī mūs sagaida 5 bīstamas dienas, kurās labāk nesēsties pie auto stūres

Astrologi ir norādījuši, ka šī gada februārī ir gaidāmas 5 nelabvēlīgas diena un ir ieteicamas šajā laikā būt īpaši piesardzīgam un uzmanīgam. Tomēr, ja seko mēness ciklam, tad lunārais kalendārs pateiks izeju no sarežģītas situācijas.

Vienmēr var sākt cīnīties ar problēmām, pateicoties pozitīvam noskaņojumam, tas ir, neļaut negatīvām domām gūt virsroku. Astrologi rekomendē skatīties uz pasauli ar optimismu un biežāk domāt par patīkamo. Tas ir svarīgi, jo mēneša nelabvēlīgajā periodā mūsu domas var gūt pār mums virsroku, sniedzot iespēju attīstīties pesimismam.

04.12.2019. Skaudības un greizsirdības diena

Šajā dienā Mēness būs Ūdensvīra zīmē, un tā nav harmoniska astronomiska savienība. 4. februāris būs pēdējā diena pirms Jaunā Mēness cikla, un tāpēc šajā laikā pastiprināsies planētu negatīvā ietekme. Parasti šādos periodos daudzi cilvēki kļūst pārāk savtīgi un izvirza pārmērīgas prasības pret citiem. Mīlestības lietas var apdraudēt greizsirdība, bet darba lietās jāuzmanās no kolēģu skaudības.  Tādēļ labāk neieciklēties uz smagām domām, un tā vietās tās ievirzīt pozitīvā virzienā.

12.02.2019. Apātijas un slinkuma diena

12.februāris daudzos pamodinās nesaprotamu apātiju un vienaldzību. Tomēr izvairīties no slinkuma palīdzēs efektīvas meditācijas prakses. Mēness sāks augt Vērša zvaigznājā, un tas būs nelabvēlīgs fons tā sadraudzībai ar Zemes mierīgo enerģiju.

Nav arī redzami pozitīvi aspekti starp planētām, kas tikai palielinās astronomisko nesakritību. Darba jomā tas var izpausties ar to, ka viss burtiski kritīs ārā no rokām. Neiztikt arī bez Mēness un Vērša konfliktējošās enerģētiskās savienības.

Daži cilvēki šajā dienā kļūs pārāk nemierīgi un neaizsargāti. Šajās dienā tev nevajadzētu izvirzīt ambiciozus mērķus, bet mēģināt koncentrēties uz kaut ko vienkāršu un parastu.

16.02.2019. Vientulības diena

Pilnīgs klusums būs vērojams planētu un augoša Mēness savienībā. Turklāt Mēness būs Vēža zīmē, un tas nepaliks nepamanīts attiecībās uz cilvēku pašsajūtu, un ne tai pašā labākajā veidā. Šāds tandēms daudziem izraisīs depresiju un apātiju.

Ūdens stihijas spēks šajā dienā izpaudīsies ievērojami un pieprasīs no cilvēkiem mieru un nosvērtību. Visvairāk šīs dienas negatīvā ietekme atspoguļosies uz iespaidīgiem un ievainojamiem cilvēkiem, kuri ir atkarīgi no citu viedokļiem. Šajā sarakstā pilnīgi mierīgi var ievietot slimus cilvēkus, bērnus un iemīlējušās personas.

Tu vari sev palīdzēt ar vienkāršām manipulācijām, bet precīzāk, pareizu noskaņojumu un iecienītākajām aktivitātēm. Šajā dienā nav vērts meklēt komunikāciju ar citiem, jo bez vilšanās tu neko vairāk nesaņemsi. Bet labi darbi jādara tikai tiem, kuri patiešām to novērtēs.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru