Bērna kristības: kādos gadījumos jums var arī atteikt. Jo patiesībā…

Christening of baby in russian orthodox church

Lūgšana par saviem krustbērniem

„Jēzu Kristu, izrādi savu labvēlību maniem krustbērniem (miniet vārdus), pasargā viņus zem sava jumta, paglābj no nešķīstā, no katra ienaidnieka un apgānīšanas, lai tie sadzird un saredz ar sirdīm, dāvā tiem labestību un samierināšanos viņu sirdīm. Dievs, mēs katrs esam tavs bērns, pažēlo manus krustbērnus (miniet vārdus) un vērs viņus uz grēku nožēlošanu. Jēzu, pasargā un apžēlo manus krustbērnus (miniet vārdus), un dod viņiem evaņģēlija apgaismību, un baušļu patiesību, un iemāci tiem īstenot tavu gribu, jo tu esi mūsu Dievs Jēzus Kristus.”

Jau laicīgi pirms bērna dzimšanas izdomājiet, kuru no saviem tuviniekiem jūs gribētu redzēt kā sava bērna krustvecākus. Ja jums rodas šaubas, vienmēr prasiet padomu savam garīdzniekam.

Nekad neizvairieties no baznīcas apmeklēšanas. Vienmēr vēršaties šeit, tiklīdz jums radīsies šāda iekšējā vēlme. Mācītājiem vienmēr būs atbildes uz visiem jūsu laicīgajiem jautājumiem, kas neliek mieru.

Iespējams, mēs esam palaiduši garām kādu svarīgu aizliegumu, kas saistīts ar kristību rituālu – uzraksti mums to komentāros. Iespējams, tie ir tikai māņi vai veca tradīcija, centīsimies kopā rast pareizu atbildi. Lai Dievs jūs sargā!

Lasi vēl: Kad pa īstam mīl – vienmēr apdāvina

Ja šis raksts bijis tev noderīgs, noteikti padalies ar saviem draugiem.

Avots:

bigl1fe

COMMENTS

Pievienot komentāru