Bērni, kuri ir dzimuši jūlija mēnesī ir ļoti īpaši! Tie cilvēki, kas dzimuši jūlijā ir veiksmīgi dzīvē

Bērniem, kas dzimuši jūlijā, kopš pašas bērnības ir laba atmiņa, viņi mīl savus vecākus, ir enerģiski un talantīgi. Viņi jebkādā veidā, reizēm pat negodīgi, mēģina sev gūt kādu labumu. Šie cilvēki ir jūtīgi un prasīgi, parasti viņi ir ārēji pievilcīgi, ar labi attīstītiem instinktiem, iespaidiem, ir laipni.

Viņi ir zinātkāri, viņi var pārspīlēt ne tikai savas spējas, bet arī savus sasniegumus. Jūs vienmēr pie jūlijā dzimušajiem atradīsiet līdzjūtību un atbalstu. Būdami jutīgi cilvēki, viņus var viegli ievainot un viņi var viegli iekrist depresijā.

Ja šiem cilvēkiem izdosies gūt dzīvē panākumus, ieņemt vadošu amatu, tad viņa kolektīvs bieži uzrādīs labus rezultātus. Vienas no jūlija dzimušo cilvēku īpašībām ir viņu nenogurdināmība un atbildība. No jaunības viņi cenšas nodrošināt sev bezrūpīgas vecumdienas. Sakārtojot savu privāto un profesionālo dzīvi, tieksies saglabās savas pozīcijas.

Jūlijā dzimušie ir kautrīgi, neizlēmīgi un ar biežām garastāvokļa maiņām. Viņi visu laiku par kaut ko šaubās, kā dēļ bieži palaiž garām likteņa dotās iespējas. Tie ir radoši cilvēki, kas pateicoties saviem talantiem un smagajam darbam, savās darbības jomās var sasniegt daudz. Viņi būs labi mūziķi, juristi, mākslinieki.

Parasti tie cilvēki, kas dzimuši jūlijā, ir veiksmīgi dzīvē, lai gan mājās un ģimenē viņi var piedzīvot dažas bažas un grūtības.

Ar ko ir vislielākā saderība jūlijā dzimušajiem

Īpaši laba saderība jūlijā dzimušajiem būs ar tiem, kas nākuši šajā pasaulē vasarā no 21. jūnija līdz 20. jūlija, rudenī no 21. oktobra līdz 20. novembrim, ziemā-pavasarī no 19. februāra līdz 20. martam. Tāpēc jūlijā dzimušajiem jāizvēlas savs laulātais draugs, draugi un biznesa partneri, kuri dzimuši šajos periodos. Dabīga saderība būs arī ar tiem, kas dzimuši 2., 11., 20. un 29. datumā, turklāt jebkurā gada mēnesī.

Jūlijā dzimušie vīrieši

Vīrieši, kas dzimuši jūlija mēnesī, kopumā ir labsirdīgi un kārtīgi cilvēki. Viņi nemīl publicitāti, bet, izveidojot ģimeni, dod priekšroku pavadīt laiku ģimenes lokā. Viņš ir uzticams, mīl savus bērnus. Taisnības labad būtu jāsaka, ka ir divu veidu jūlija vīriešu – pirmais ir valdonīgs un viņš cenšas visur dominēt, otrais – kautrīgs un labsirdīgs, kuram ir viegls raksturs.

Pirmā tipa vīrietis mīl vadīt, lai viņam pakļautos, viņš ir piekasīgs un aizdomīgs, cenšas atrast jebkuru iemeslu, lai kaut ko pārmestu sievai. Ar viņu ir grūti laulībā, viņu nekas neapmierina, bet spriedze ģimenē gandrīz nekad nezūd, tāpēc viņš bieži dzīvo otro vai trešo laulību.

Otrā tipa jūlija vīrieti arī nevar nosaukt par dāvanu sievai, jo viņš ir pasīvs un slinks, mēģina dzīvot uz citu rēķina, tendēts uz attaisnošanos, bieži precas nevis aiz mīlestības, bet aprēķina dēļ. Viņš pārsvarā dzīvo vienā laulībā, jo ar savu piezemētību viņš pilnībā apmierina savu sievu. Rezultātā sieva ir apmierināta, bet vīrs, ja ir ieguvis to, uz ko cerēja, arī ir pilnībā apmierināts.

Jūlijā dzimušās sievietes

Par šo sievieti var runāt mūžīgi – viņa ir brīnišķīga māte un saimniece, atbildīga un uzticama, prot būt līdzjūtīga, gatava upurēties. Viegli pielāgojas jauniem dzīves apstākļiem, aizrāvusies ar savu darbu. Bet, ja ir vēl draudzīga ģimene, apmierinošs stāvoklis sabiedrībā, tad viņa sevi uzskata par ļoti laimīgu cilvēku.

Viņa mīl rūpēties par savu ģimeni. Kā likums viņa izaudzina savus bērnus par kārtīgiem cilvēkiem. Atrodoties jebkāda veida sabiedrībā, jūlijā dzimusī sieviete sasilda, atslābina atmosfēru, viņu mīl par godīgumu, atklātumu, un ciena par visām viņas pozitīvajām īpašībām.

Viņa var būt pārmērīgi prasīga un pat piekasīga. Viņai mēdz būt straujas garastāvokļa maiņas, viņa var pēkšņi būt kaprīza un uzstāt uz sevi. Bieži viņa ir nepastāvīga savos dzīves uzskatos, viegli maina domas. Tas reizēm rada grūtības, turklāt ne tikai viņai, bet arī viņas tuviniekiem un apkārtējiem cilvēkiem.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru