Aicina fotogrāfus uz tikšanos

Ventspils Tūrisma informācijas centrs (TIC) aicina fotogrāfus uz tikšanos 2. jūlijā, plkst.17.30, Ventspils pilsētas domes pirmā stāva konferenču zālē, lai izrunātu vairākus aktuālus jautājumus par turpmāko sadarbību, Ventspils tūrisma drukāto materiālu izveidei un mārketinga vajadzībām, kā arī par jauno šā gada fotokonkursu.

Lielu nozīmi Ventspils tēlam piešķir fotogrāfija, kas rotā ne tikai Ventspils mājaslapas www.visitventspils.com, www.ventspils.lv un sociālos tīklos facebook, instagram, bet arī Ventspils brošūras, kartes, avīzes un citus pašvaldības izdotos materiālus, kas iznāk ik gadu tiražēti vairākos tūkstošos eksemplāru un attēlo un raksturo pilsētas koptēlu. Fotoattēli nonāk ne tikai ventspilnieku un Latvijas iedzīvotāju, bet arī ārzemju ceļotāju rokās un ir ļoti spēcīgs mārketinga instruments, lai radītu pozitīvu iespaidu par pilsētvidi.

Lai ar fotogrāfiem izrunātu vairākus būtiskus jautājumus par nepieciešamo fotoattēlu saturu, TIC aicina līdz 1. jūlijam apstiprināt dalību fotogrāfu tikšanās reizei 2.jūlijā, plkst.17.30, rakstot uz e-pastu [email protected] lai kopīgiem spēkiem izveidotu visskaistāko reklāmu Ventspilij!.

Tuvākajā laikā tiks izsludināta arī pieteikšanās Ventspils fotokonkursam 2019, tādēļ šajā tikšanās reizē izrunāsim jaunā fotokonkursa nolikuma nianses. Ventspils fotoattēlu konkurss notiek jau 15 gadus, un tā mērķis veikt kvalitatīvi veiksmīgu un orģinālu fotoattēlu atlasi Ventspils pilsētas 2019. gada tūrisma izdevumu sagatavošanai un Ventspils mārketinga vajadzībām, savukārt labāko foto izlase pēc tam top par ceļojošo foto izstādi, kas ļauj pēc iespējas vairāk cilvēkiem apskatīt Ventspils fotogrāfu fiksētos skaistos pilsētas mirkļus.

Tiksimies, apmainīsimies ar idejām, nospraudīsim jaunus mērķus un radīsim Ventspils tēlu kopā!

Pievienot komentāru