Bieža pamošanās naktī: Par kādām saslimšanām tā mūs brīdina

Ķīniešu medicīnā miega pārtraukšana ir negatīva emocionālā stāvokļa simptoms, kas var ietekmēt fizisko veselību. Lai atšifrētu ķermeņa signālus, jums jāpievērš uzmanība mošanās laikam. Šajā rakstā jūs atradīsiet vingrinājumus, kas palīdzēs situāciju novērst.

Ķīniešu medicīnā tiek uzskatīts, ka emocijas ir tieši saistītas ar ķermeņa veselību. Piemēram, skumjas emocijas maina stāju tādā veidā (it kā krūtis būtu saspiestas), ka plaušām kļūst grūtāk darboties. Plaušām nav pietiekami daudz vietas, kā rezultātā pasliktinās asins piegāde plaušām, tāpēc skumjš cilvēks biežāk saslimst ar dažādiem elpošanas trakta iekaisuma slimībām.

Rietumu medicīnā šāds emocionālais stāvoklis tiek pētītas psihosomatiskās medicīnas ietvaros. Piemēram, ir pierādīts, ka persona, kurai ir nosliece uz regulāriem dusmu uzliesmojumiem, biežāk cieš no kuņģa slimībām.

Lasi arī: 10 neticami selfiji, kurus cilvēki uzņēmuši mirkli pirms savas bojāejas. Cik gan dzīve var būt nežēlīga!

Pamatojoties uz gadsimtiem seniem novērojumiem ķīniešu medicīnā, ir izstrādāta diagnostikas un ārstēšanas ieteikumu sistēma: kā pamanīt noteiktus veselības traucējumus, novērojot emocijas, un izlabot emocionālo fonu, lai pasargātu sevi no slimībām.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Pievienot komentāru