Bīstami juvelierizstrādājumi: 7 rotaslietas, kas nes neveiksmi. Nekad tās nepērc un nepieņem kā dāvanu!

Rotaslietas ir aksesuārs, kas var papildināt jebkuru tēlu. Cilvēks izvēlas dažādus juvelierizstrādājumus un nēsā tos tad, kad tie šķitīs piemēroti. Šāda prakse ir visnotaļ normāla, tai ir tiesības pastāvēt, tomēr modrību nekad nevajadzētu zaudēt, ja tev ir darīšana ar auskariem, ķēdītēm un rokassprādzēm.

Fakts ir tāds, ka ir rotas, kuras rada briesmas un var kaitēt cilvēkam. Minēsim vairākas no tām.

Ja atrodi rotaslietu uz ielas
Tā ir loterija, kurā var laimēties. Bet tomēr labāk neriskēt un neņemt rokās rotu, kas atrasta uz ielas. Ja savulaik ir veikts maģisks rituāls, rotaslieta var izstarot negatīvu auru. Cilvēks paņems rotaslietu sev un sabojās savu dzīvi, ja pieskarsies tai.

Nozagtas rotaslietas
Svešas lietas neko labu nevar dot. Cilvēkam nevajadzētu zagt vai pieņemt dāvanā rotaslietas, kas iegūtas negodīgā veidā. Pretējā gadījumā viņu piemeklēs karma un nāksies dārgi maksāt par savu nepareizo rīcību.

Rotaslietas no lombarda
Kādreiz šīm rotām bija īpašnieks, kurš tās apveltīja ne ar to labāko enerģiju, kas sevī nes nabadzību, ņemot vērā, ka izstrājumi nonāca lombardā. Cilvēkam nevajadzētu pirkt nekādas rotas šādās vietās. Pretējā gadījumā viņš riskē saskarties ar trūkumu un nelaimēm.

Lasi vēl: Puisis satika bezpajumtnieku ratiņkrēslā. Viņa rīcība nepalika nepamanīta!

Skauģu dāvanas
Šādās rotalietās var ieguldīt negatīvismu, tās var dāvināt ar mērķi nodarīt indivīdam kaitējumu. Tev pat nevajadzētu pieskarties rotām, ko uzdāvinājuši nelabvēļi, jo pretējā gadījumā tava labklājība būs apdraudēta.

Turpini lasīt tālāk

COMMENTS

Pievienot komentāru