Brīnumains augs! Šis augs tiek saistīts ar tādām lietām kā auglība, aizsardzība, gudrība, meditācija

Locītavu slimību ārstēšana

Ārstē radikulītu, osteohondrozi, artrītu

Fikusa lapas samaļ caur gaļmašīnu. Pievieno 100 ml degvīna, cieši aizver trauku un atstāj uz 2 nedēļām vēsā, tumšā vietā. Tad infūziju filtrē caur dubultu marles slāni, ielej tumšā stikla pudelē un uzglabā aukstā vietā. Pirms lietošanas infūzija ir labāk uzsildāma, bet nekādā gadījumā ne uz uguns, bet karstā ūdens peldē.Pirms gulētiešanasieej mēreni karstā vannā (temperatūra 39 ° C), pievieno 200 g galda sāli. Pēc vannasiesmērē sāpīgās locītavas ar fikusa tinktūru un apsien ar siltu vilnas šalli. Ārstēšanas kurss ir 10 dienas.

Ādas attīrīšana

Līdzeklis pret kārpām un lilomām

Sasmalcini gaļas mašīnā 2 fikusa lapas, izspiediet caur marli sulu. Uz 100 ml sulas pievieno 50 ml etiķa, ielej maisījumu tumšā stikla pudelē un cieši aizver. Lietot 2-3 pilienus šķidruma un slimās vietas, mēģinot izvairīties no šķidruma nokļūšanas uz veselās ādas. Ja rodas ļoti spēcīga degšanas sajūta, nekavējoties noskalo sastāvu ar ūdeni, ja degšanas sajūta ir pieļaujama, nomazgā vielu pēc apmēram 10 sekundēm.

Sieviešu saslimšanas

Lai palielinātu laktāciju

4-5 pilienus svaigi spiestas fikusa sulas uzpilini uz neliela cukura gabaliņa, lēnām izšķīdini to mutē. Pēc kāda laika apēd vienu banānu. Dienā var lietot divas reizes.

Mastopātijas ārstēšana

Samaļ gaļmašīna fikusa lapas, caur marli izspiež sulu (var pievienot medu, ja ir tāda vēlēšanās). Lieto pa 1 tējkarotei reizi dienā no rīta vai vakarā pirms ēšanas nedēļas garumā. Tad paņem pārtraukumu 2 nedēļas un atkal atkārto kursu. Vienlaikus var pagatavot losjonus no fikusa sulas: izlaid fikusa lapascaur gaļamašīnu, pievieno nedaudz zirnekļu tīklu, tējkaroti medus, miltus. Iegūsti viendabīgu masu, uzklāj to uz krūtīm, nostiprini ar pārsēju. Pēc 7 ārstēšanas dienām  paņem divu nedēļu pārtraukumu, tad atkārto kursu.

Lasi vēl: Alkohola ietekme uz zodiaka zīmēm; Kurš dzērumā lien svešās gultas, bet kurš neko neatcerās?

Fibroīdu ārstēšana

Nepieciešams pagatavot fikusa tinktūru: 2-3 fikusa lapas, 200ml degvīns, 1 ēdamkarote medus, 1 olas dzeltenums.

Sasmalcinātas fikuss lapas aplej ar degvīnu, atstāj uz 2 nedēļām aukstā vietā (cieši noslēgtā tumšā stikla pudelē). Tad izkāš, pievieno medu un olu dzeltenumu, kārtīgi samaisa (vislabāk ir izmantot mikseri). Maigām kustībām uzklāt nedaudztinktūras uz vēdera ādas tieši virs skartās zonas. Uzreiz pēc iemasēšanas uzklāj šai vietaisiltu drāniņu un nostiprini ar pārsēju.

Plaušu slimību ārstēšana

Kompreses stipra klepus ārstēšanai

Nepieciešams: 1 fikusa lapa, 1 tējkarote medus, 2 glāzes ūdens.

Ūdeni uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai, uz 3 minūtēm ūdenī ievieto fikusa lapu. Tad uz novārītās lapas uzliec medu.

Lietošana: uzliec lapu ar medu uz krūtīm un apklāj pacientu ar siltu flaneļa audumu. Atstāj kompresi līdz rītam. Lieto kompreses līdz pilnīgai atveseļošanās.

Bronhīta, traheīta ārstēšana

Fikuss ir ne tikai efektīvs atkrēpošanas līdzeklis, bet arī novērš elpošanas orgānu iekaisumu. Uzklāj to kompreses veidā: lapu novāra vairākas minūtes ūdenī, uzklāj uz tās medu un liek uz krūtīm. Uzliek pa virsu celofānu, flaneļa audumu un nostiprina ar šalli.

Zobu sāpju mazināšana

Fikusa – spirta tinktūra palīdzēs cīnīties arī ar zobu sāpēm. Lai to izdarītu, sajauc ēdamkaroti fikusa sulas ar 3 ēdamkarotēm alkohola un atstāj tumšā vietā uz kādām 2-3 dienām.

Akūtu zobu sāpju gadījumā samitrini vati ar tinktūru un uzliec uz sāpīgā zoba.

Pievienot komentāru