Brīnumains augs! Šis augs tiek saistīts ar tādām lietām kā auglība, aizsardzība, gudrība, meditācija

Fikuss absorbē negatīvās emocijas, palīdz atrisināt ilgstošas dzīves problēmas, attīra mājas enerģiju no bailēm un pārdzīvojumiem, kā arī atvieglo elpošanu, jo to var salīdzināt ar putekļsūcēju.

Pastāv uzskats: “Ja ģimenē nav bērnu, un laulātie patiešām vēlas tos iegūt, tad noteikti ir nepieciešams iegādāties fikusu.”

Fikuss mājā – uz laimi

Fikuss var tev palīdzēt, ja jūti tuvumā ļaunumu vai nelaimi. Pietiek tikai ar to, ka pāris reizes apiesi ap fikusu, un ļaunie gari panikā atstās to vietu.

Lai paliktu stāvoklī (ja nav iespējams šo koku iegādāties mājās), basām kājām jāiet ap šo koku.

Fikusa lapas tiek izmantotas kā vīraks meditācijai, kā arī maisījumiem, kas sekmē gudrību.

Lai piesaistītu labu veiksmi un bagātību mājai, tev palīdzēs Bendžamina fikuss (mazo lapu fikuss). Ja novietosi šādu fikusu virtuvē, tava ģimene nekad nebūs izsalkusi. Un, ja fikuss novietots šajā mājokļa zonā saskaņā ar fen-šui, tad tas palīdzēt ienest harmoniju tavā dzīvē.

Fikuss un ārstēšana

Fikusu izmanto kā ārstniecības līdzekli, lai ārstētu saaukstēšanos un klepu. Spirtotu fikusa uzlējumu izmanto, lai ārstētu reimatismu, artrītu, artrozi.

Augs palīdz cīnīties arī ar hemoroīdiem. Nepieciešams tikai kā smēri izmantot fikusa sulu.

Uzskaitīt visas slimības, kuras var ārstēt ar fikusa palīdzību nav iespējams, jo diemžēl daudzas receptes ir zudušas.

Asinsvadu slimību ārstēšana

Līdzeklis pret hemoroīdiem

Nepieciešams: 1 daļa fikusa sulas, 3 daļas dzeramā ūdens, folija.

Pagatavošana: sagatavo veidnes svecēm no folijas. Lai to izdarītu, aptin foliju divas reizes ap zīmuli, noņem un aiztaisi vienu galu ciet. Sajauc fikusa sulu ar dzeramo ūdeni un ielej to no folijas izveidotajā formiņā. Atstāj sagatavoto formiņu pa nakti ledusskapī. No rīta, lai atbrīvotu sveces no veidnēm, ieliec tās siltā ūdenī. Pirms ievadīšanas, pārbaudi vai sveces gals nav ass, pretējā gadījumā tu vari sev nodarīt sāpes.

Lietošanas metode: Sveces turēt anālajā atverē ne dziļāk kā 10 cm. Ārstēšanas kurss – 7-12 dienas.

Kuņģa zarnu trakta ārstēšana

Svaigas fikusa lapas izmaļ caur gaļmašīnu. Paņem 50 ml sulas, pievieno tai 100 ml alkohola, atstāj tumšā stikla pudelē divas dienas (tur ledusskapī). Pirmajā dienā lieto 1 ēdamkaroti ik pēc 2 stundām, tad samazina devu līdz 5 reizēm dienā. Ceturtajā dienā lieto 1 tējkaroti 3 reizes dienā pēc ēšanas.

Pret caureju

Nepieciešams: 4-5 fikusa lapas, 1 tējkarote medus. Samaļ fikusa lapas, izspiež sulu, tai pievieno medu un kārtīgi samaisa. Maisījumu jāuzglabā ledusskapī. Pirmajās trīs dienās jālieto 2 ēdamkarotes ik pēc 2 stundām, tad 3 reizes dienā pirms ēšanas. Šis līdzeklis palīdzēs arī pie dizentērijas.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru