Alkohola ietekme uz zodiaka zīmēm; Kurš dzērumā lien svešās gultas, bet kurš neko neatcerās?

Alkoholiski dzērieni atstāj dažādu ietekmi uz cilvēkiem. Ne katrs zina, ka daudz kas ir atkarīgs ne tikai no cilvēka paša, bet arī no viņa zodiaka zīmes. Katram cilvēkam ir atšķirīga “atzīme”, kad viņš noreibst. Cilvēku uzvedību nereti ietekmē viņu zvaigžņu karte. Noskaidro, kā alkohols ietekmē katru zodiaka zīmi.

Auns

Šīs ir tāda zīme, kurai alkohols nav svarīgs. Pats galvenais –atmosfēra un apkārtne, kurā atrodas cilvēks. Bet reibuma stāvoklī Auns tomēr ir diezgan agresīvs.

Vērsis

Vērši ļoti mīl alkoholu. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem alkohols ir atslābināšanās līdzeklis un iemesls nedomāt par slikto.

Dvīņi

Alkohols pārvērš Dvīņus līdz nepazīšanai. Vieniem šīs zīmes pārstāvjiem alkohols atstās pozitīvu ietekmi, bet citiem – tieši pretēji.

Vēzis

Alkohola dēļ Vēžos pamostas izmisīga vēlme piesaistīt sev visu apkārt esošo  cilvēku uzmanību.

Lauva

Lauvas pārāk bieži nelieto alkoholu. Viņas pirmām kārtām domā par savu veselību, nevis par to, cik atbrīvoti un labi var likt justies viens dzēriens.

Jaunavas

Jaunavas reti kad atļauj sev iedzert. Bet, ja tas tomēr notiek, tad šīs zemes stihijas zīmes var sadarīt trakas lietas bez jebkāda iemesla.

Svari

Izvairīties no problēmām – lūk, galvenais Svaru uzdevums, kad viņu rokās nonāk kāds grādīgais dzēriens. Tiesa, tāds nelabs ieradums var parādīties diezgan bieži.

Skorpioni

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji kļūst ļoti atviegloti un atbrīvoti, kolīdz uz viņiem iedarbojas alkohols. Iereibušā stāvoklī Skorpioni nereti nonāk ļoti neveiklās un absurdās situācijās.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru