Četri telpaugi, kas nes nelaimi un nabadzību: Neturi tos savā mājoklī, citādi vari iedzīvoties nedienās!

Pēc ekspertu domām, vairākus istabas augus nav droši turēt mājās.
Daudzu cilvēku mājokļos ir istabas augi. Tie piešķir mājoklim omulību, daudzi no tiem attīra gaisu no kaitīgām vielām. Tajā pašā laikā ir tādi augi, kurus nav ieteicams turēt mājoklī, jo tie piesaista nelaimi un nabadzību.

Kādus augus nevajadzētu turēt mājās

Kaktuss

Pēc ekspertu domām, kaktuss nav labākais variants, lai mājoklī ienestu pārticību un veiksmi. Tas ir tāpēc, ka saskaņā ar fen šui šā auga ērkšķi uzkrāj sliktu enerģiju: dusmas, stresu un nemieru.

Scindapši

Šo tropisko augu sauc arī par vientulības ziedu vai velna efeju. Saskaņā ar dažiem uzskatiem, šā auga atrašanās mājoklī veicina to, ka sievietes nevar atrast savu dzīvesdraugu. Tāpēc, ja vēlies mājās saglabāt mieru un laimi, ieteicams šādu augu neieviest.

Ciprese

Saskaņā ar tautas uzskatiem, šis augs izsūc dzīvībai svarīgo enerģiju, it īpaši naktī. Šo augu nav ieteicams novietot guļamistabā, jo tas mājas saimniekiem draud ar spēku izsīkumu rīta pusē.

Lasi vēl: Tests, lai ieskatītos savā nākotnē; prognozes precizitāte ir 98%

Filodendrons

Šis neticami skaistais augs, pēc ekspertu domām, mājās var atnest problēmas, nelaimes un problēmas personīgajā dzīvē. Tāpēc septiņreiz pārdomā, pirms ievies to savā mājoklī.

COMMENTS

Pievienot komentāru