Ja savās attiecībās pamanat ko šādu, tad 99,9% nākotnē jūs nebūsiet kopā…

Jebkurās attiecībās mēdz būt grūti laiki. Un visbiežāk tie rodas no tālāk dotajiem 5 visizplatītākajiem iemesliem.

Un visbiežāk tie notiek no tālāk dotajiem visizplatītākajiem iemesliem. Tiekot no tiem galā jau pašā sākumā, jūs varat pasargāt savas attiecības:

Gaidas, kā jūs ir jāmīl.

Tā ir dabīga cilvēka vēlme – būt mīlētam. Bet, kad vēlēšanās pāriet gaidās, tas bieži vien noved pie vilšanās un prasīgumu.

Bet patiesība ir tāda, ka neviens nevar jūs mīlēt tā, kā jūs gribat, tāpēc, ka neviens nevar būt jūs pati. Katrs otru mīl tā, kā saprot pašu mīlestību. Tāpēc jūsu partneris jūs mīl maksimāli tā, kā zina.

Kad jums ir savas gaidas, kā jūs ir jāmiļ, un jūs kaitina, ka viņš to nesaprot, viņam uz visu ir jāskatās ar jūsu acīm. Bet tas nav reāli. Rezultātā neesat apmierināti ne jūs, ne viņš.

Ļaut pagātnes pieredzei veidot jūsu priekšstatus par mīlestību.

Katram ir sava dzīves un mīlestības pieredze. Visiem ir savi vecāki, sava bērnība, audzināšana, un attiecīgi arī priekšstats par to, kādām ir jābūt attiecībām.

Bet noteiktā dzīves posmā ir svarīgi atrast zelta vidusceļu. Turklāt jābūt arī vēlmei pieņemt otra cilvēka viedokli. Kad mēs turpinām pastāvēt uz savu, attiecības neattīstīsies.

Lasi vēl: Četri telpaugi, kas nes nelaimi un nabadzību: Neturi tos savā mājoklī, citādi vari iedzīvoties nedienās!

Kad jums ir svarīgāk būt svarīgākai, nekā būt laimīgai.

Viena no lielākajām problēmām attiecībās, kas provocē pastāvīgo cīņu par varu mājās, neuzticību un konfliktus. Tas negatīvi ietekmē saziņu un mijiedarbību ģimenē.

Ja jums svarīgāk ir būt pareizai, tad jūsu partneris jutīsies nesvarīgs, nemīlēts un nenovērtēts.

Attiecības strādā tad, kad abi cilvēki ir koncentrējušies uz attiecībām, un nevis uz sevi. Jums ir jāsaredz jūsu partnera viedokļa vērtība un ar to jārēķinās ar to. Tā jūs sāksiet labāk viņu saprast.

Tas parādīs partnerim, ka jums viņš nav vienaldzīgs, un ka jūsu attiecības ar viņu jums ir vērtīgas.

Svarīgu jautājumu noklusēšana.

Daudzi vienkārši ignorē problemātiskus jautājumus attiecībās ikdienas steigas, bērnu, mājas rūpju dēļ. Rezultātā partneriem neatliek laika un spēka apspriest to, kas patiesi ir svarīgs viņiem pašiem.

Bet varbūt kāds vienkārši baidās no strīdiem un izvairās no konfliktiem. Bet tādu sarunu atlikšana uz ilgu laiku tikai padziļina problēmu. Tā paliek neatrisināta, turklāt attiecības paliek saspīlētas, ar sīkiem strīdiem un neuzticību.

Iemācieties risināt problēmas laicīgi.

COMMENTS

Pievienot komentāru