Cik meita būs laimīga, kad izaugs ir atkarīgs no tēva un viņu attiecībām

Vēlos, lai mana meita ietu pa dzīvi, juzdamies laimīga, tāpēc katru rītu, katru vakaru, es obligāti, kaut pāris minūtes pavadu kopā ar viņu, apspriežot viņas problēmas un trauksmes…

Katru dienu , stāstu viņai cik viņa ir skaista, cik ļoti mīlu viņu, priecājos par katru viņas sasniegumu, izsakot to vārdos… Pietam esmu stingrs tēvs, bet jebkurš nosodījums par izdarījumu netiek saistīts ne ar fizisku, ne psiholoğisku spiedienu.

Es paskaidroju kāpēc esmu vīlies, kādā no viņas izdarībām. Mēs katru reizi risinām radušos situāciju, bet katrs vakars mums beidzas ar apskāvieniem un frāzi:” Tu esi mans dārgums un eņğelis!” .

Lai vēl: Divu zodiaka zīmju vīrieši, kuri ar vecumu kļūst arvien neciešamāki. Sievietes, esat tālredzīgas!

Katru rītu atvadāmies ar mums izdomātu slepenu veidu (pa cik tas ir noslēpumains, tad detaļā neatklāšu, teikšu tik, ka tas ir saistīts ar rokasspiedienu.) Protams, es neesmu ideāls un, iespējams, pieļauju kļūdas attiecībās ar bērniem un viņu audzināšanā, bet ļoti vēlos, lai mana meita nekļūtu par vienu no nelaimīgu sieviešu projekta varoni, kurus reizēm es producēju. Tas ir ļoti stiprs stimuls.

Avots:

zen.yandex

COMMENTS

Pievienot komentāru