Cilvēkam, kurš salauza manu sirdi un cerības: saku paldies!

Un pats galvenais: tu man iemācīji atšķirt, kam es patiešām esmu vajadzīga, bet kam “vajadzīga” tikai, lai mani izmantotu un izmestu.

Milzīgs paldies, ka iemācīji man justies vājai un necienīgai. Samītai un pazemotai. Neglītai un nevienam nevajadzīgai. Pateicoties tam visam, tagad apzinos savu vērtību vairāk nekā jebkad agrāk. Tagad es zinu, ka esmu spēcīga un pārliecināta. Skaista un pievilcīga. Tagad es sev ticu. Zinu, ka varu sasniegt visu, ko vien vēlos. Galu galā varu kļūt laimīga!

Esmu pateicīga, ka tu mani nemīlēji. Man nepavisam nav sāpīgi un grūti domāt vai runāt par to. Jo tagad sevi mīlu tā, kā neviens un nekad iepriekš. Mīlu visus savus ieradumus, kuri tevi padarīja traku. Es sevi mīlu kopumā – ar visām kļūdām, bailēm un nepārliecību. Mīlu tās lietas, kuras tu tik ļoti ienīdi!

Un pēdējais, bet ne mazāk svarīgais: tu man parādīji, kā izskatās neveselīgas attiecības. Attiecības, kurās viens tikai dod, bet otrs – izmanto un pazemo. Paldies, ka iemācīji man, ko nozīmē egoisms un necieņa. Paldies, ka salauzi manu sirdi mazos gabaliņos, tas man ļāva iegūt drosmi un piecelties. Es to varēju! Atradu sevī spēkus un sadziedēju visas rētas, kuras tu atstāji “atmiņā”!

Lasi vēl: Šī sieviete ir karaliene starp visām zodiaka zīmēm. Cēlā gaita vien raksturo viņu!

Es kļuvu spēcīga. Kļuvu īsta. Pateicoties tev.

Tas viss man palīdzēja kļūt stiprākai un gudrākai. Paldies tev. Un uz neredzēšanos!

Avots:

cluber

Pievienot komentāru