Cūkai patīk blēņoties; Ar ko būs bīstams jaunais 2019. gads

Dzeltenās Cūkas gadā neizdosies iztikt bez zināmām grūtībām un problēmām, jo nākamā gada saimniece nemaz nav tik gādīga un labvēlīga, kā varētu šķist sākumā. Tomēr, jau laicīgi zinot, kādas grūtības mums ir sarūpējis 2019. gads, ir iespējams sevi no tām pasargāt.

Katra jaunā gada sākumā mēs ticam, ka nākošie 12 mēneši noteikti mainīs mūsu dzīvi uz labāko pusi. Arī 2019. gads nebūs izņēmums. Jau tagad daudzus cilvēkus nodarbina jautājums par to, kas viņus sagaida tuvākajā nākotnē. Savās prognozēs 2019. gadam, astrologi un gaišreģi atklāj, ar kādām grūtībām mums nāksies saskarties un ar ko būs bīstams Dzeltenās Cūkas gads.

Lai varētu sastādīt pēc iespējas precīzāku nākama gada prognozi, ir jāņem vērā gada aizbildņa raksturojums un īpatnības. 2019. gadā Dzelteno Suni nomainīs Dzeltenā Zemes Cūka, kas pilnīgi noteikti ietekmēs visas mūsu dzīves jomas.

Pēc savas dabas cūka ir ļoti labsirdīgs un miermīlīgs, taču tai pašā laikā arī viltīgs un izveicīgs dzīvnieks. Astrologi apgalvo, ka jauna aizbildne daudzus atgriezīs dzīvē un palīdzēs izlabot 2018. gadā pieļautās kļūdas. Tomēr tas nemaz nav tik rožaini, jo Cūka mēdz būt arī nešpetna un pat agresīva.

Cūka ir slavena ar savu izšķērdību un mantkārīga, kas var sagādāt nopietnas problēmas un nepatikšanas. 2019. gadā jābūt uzmanīgākiem ar naudu un jau laicīgi plānot lielākus pirkumus. Lai gan jaunā gada aizbildne nemaz nevēl mums ļaunu, tomēr viņas mīlestība pret skaistām un izsmalcinātām lietām var pārspēt visas pārējās jūtas. Daudziem cilvēkiem tas sagādās finansiālās grūtības un parādus.

Pārlieku liela naudas mīlestība ir vēl viena īpašība, kas var kaitēt jums 2019. gadā. Ekonomija noderēs vien tad, ja atteiksieties no bezjēdzīgiem un nevajadzīgiem pirkumiem. Taču, ja taupība pāraugs skopulībā un alkatībā, jūs sagaida ļoti grūti laiki.

Par labu nenāks arī pārlieku liela gada saimnieces paļāvība. 2019. gadā astrologi kategoriski neiesaka stāstīt citiem par saviem plāniem un nodomiem, lai jūsu ienaidnieki nespētu traucēt jūsu mērķu sasniegšanai. Atklāti un paļāvīgi cilvēki var kļūt par krāpnieku un afēristu upuriem, kas savukārt, var sagādāt finansiālus zaudējumus un pat problēmas ar likumu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru