Dariet mājas darbus dzērumā. Un nē, tas nav joks!

Jūsu grīda ir netīra. Jūsu atkritumu tvertne ir pilna. Jums jāaizstāj spuldze un jāmazgā lietas. Jūs esat pastāvīgi aizņemts, un mājas darbi neveikli arvien tiek nolikti malā. Ir ideja: piedzerties.

Ja jūs kādreiz atgriezāties mājās pēc nakts bārā un sākāt neprātīgi sakopt, jūs saprotat, ko es domāju. Pareizais iedzeršanas daudzums apvienojumā ar pareizo garastāvokli var darboties kā sava veida stimulants un palīdzēt tikt galā ar vienkāršām lietām. Jo, kad jūs piedzeraties:

Pārejat pie lietas būtības

Alkohols dzēš aizliegumus, mēs visi to zinām, bet par to galvenokārt domājam saistībā ar sociālo komunikāciju vai pašnāvniecisko izturēšanos. Bet vienlaicīgi alkohols var arī palīdzēt tikt galā ar garlaicīgiem vai nepatīkamiem sadzīves darbiem. Jums vienkārši jāsagatavojas.

Triks ir pēc iespējas sagatavoties, kamēr esi prātīgs. Veiciet visus sagatavošanās darbus iepriekš, piemēram, papildus faktiskajam smagajam darbam iegādājieties mazgāšanas līdzekļus, iegādājieties tīrīšanas līdzekli un citas nepieciešamas lietas. Atstājiet to visu, kur dzēruma stāvoklī noteikti pamanītu.

Neplānojiet pārāk daudz, neveidojiet plānus un nedodiet solījumus.

Nodrošiniet sev pareizo dzērienu. Atrodi savu personīgo stilu.

Jūs sublimējat dzēruma enerģiju

Kad esat piedzēries, jūs nevēlaties, lai nakts beidzas.

Ielieciet šo enerģiju vannas istabas tīrīšanā.

Kad esat piedzēries, jums netraucē flīžu tīrīšana, jo jums tobrīd patīk flīžu tīrīšana. Jums pat tualetē nav jāaizbāž deguns aromāta dēļ! Nekādas nekārtības, nekādu satraukumu! Atpakaļ uz darbu!

Ja jums ir kompānija, iesaistiet viņus. Lieciet savam garajam draugam nomainīt spuldzi. Nespiediet nevienu tīrīt jūsu labā, bet lieciet viņiem ar jums sarunāties, kamēr sakrājat veļu veļas mazgājamajā mašīnā.

Vai arī sāciet pildīt darbuviņu mājās. Palīdziet viņiem, noslaukiet virtuves skapi un mazgājiet gaiteni. Jūs varat ķircināt savus draugus par viņu netīro dzīvokli, ja dzēruma stāvoklī to satīrīsiet.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru