Dāvanas, kuras nedrīkst pieņemt no tuviniekiem. Citādi iedzīvosies nepatikšanās!

Šķiet, grūti atrast cilvēku, kam nepatiktu saņemt dāvanas. Bet ir priekšmeti, kuriem piemīt īpaša enerģija, un tie var sagādāt nepatikšanas topošajam īpašniekam.

 

Spogulis
Kopš seniem laikiem spogulis ticis uzskatīts par maģisku objektu, kas spēj ne tikai absorbēt negatīvo enerģiju, bet arī to pārraidīt. Maģiskos rituālos spogulis tiek izmantots kā portāls uz viņpasauli.

 

Tukši trauki

Saskaņā ar tautas ticējumiem pieņemt kā dāvanu tukšus traukus nozīmē ielaist mājoklī nabadzību. Ja trauki ir paredzēti kā dāvana, tad tajos jāieliek vismaz kāds sīkums.

To pašu var teikt par tukšu maku. Tukšs maks atbaida naudu. Tajā noteikti jāievieto monēta vai neliela nomināla banknote.

 

Viens dvielis

Šādas dāvanas dēļ izcelsies strīdi ģimenē. Lai novērstu ķildas starp vīru un sievu, pieņemts vienmēr dāvināt divus dvieļus.

 

Naži
Ass priekšmets nesīs neveiksmi, pat ja to dāvinājis mīļotais cilvēks. Fakts ir tāds, ka uz naža gala uzkrājas negatīvā enerģija, kas mājoklīm piesaista nepatikšanas.

 

Pulkstenis
Piemēram, Ķīnā ļaudis uzskata, ka dāvināts pulkstenis var izraisīt jaunā īpašnieka priekšlaicīgu nāvi.

 

Kabatlakatiņš

Ja tu dāvanā pasniedz kabatlakatiņu, tas nozīmē, ka šādas veltes jaunajam īpašniekam nāksies raudāt. Dāvanā labāk izvēlēties galdautu.

 

Ko darīt ar dāvanām, kuras nedrīkst pieņemt?

Mūža laikā cilvēks sakrāj daudz dāvanu, uz kurām skapī vienkārši krājas putekļi. Turp tiek noglabātas dāvanas, kurām grūti atrast pielietojumu vai nederīgi suvenīri. Cilvēki, kam nav aizspriedumu, nevajadzīgās veltes dāvā tālāk.

 

Interesanti, ka Rietumeiropā un ASV pastāv tradīcija atgriezt veikalā jaunas nevēlamas preces. Bet, lai to izdarītu, dāvanai ir jāpievieno čeks, lai cilvēks varētu saņemt naudu par  atpakaļ nodoto nederīgo velti.

Lasi vēl: Kaķa maģiskais spēks. Uz kādiem varoņdarbiem tavā labā ir spējīgs šis pūkainais murrātājs?

Turklāt tu vari ziedot nevajadzīgās lietas tiem, kam tas ir nepieciešams. Vienmēr būs cilvēki, kuriem dzīvo trūkumā un viņi būs pateicīgi ziedotājam.

 

COMMENTS

Pievienot komentāru