Kaķa maģiskais spēks. Uz kādiem varoņdarbiem tavā labā ir spējīgs šis pūkainais murrātājs?

Suņi tiek atzīti par cilvēku sargiem. Lai gan kaķis nerej un nemetas virsū svešiniekiem, tieši šis pūkainais dzīvnieciņš pasargā māju no īsta ļaunuma – negatīvisma un nelūgtiem viesiem no viņpasaules.

 

Tev tikai šķiet, ka kaķa ieviešana ir tevis paša lēmums. Patiesībā kaķis noteiktu iemeslu dēļ pats izvēlējās tevi un iecēla par savu saimnieku.

 

Tātad – kāpēc kaķēns “ieradās” pie tevis?

 

Astroloģija palīdzēs noteikt šādas ierašanās “uzdevumus un mērķus”: atkarībā no mēneša, kurā murrātājs apmetās mājā, var saprast, no kā tas pasargā mājas saimniekus.

 

Ja tavs kaķis mājoklī tika ieviests Auna zīmē, tad kādam no mājsaimniecības ir nepieciešams enerģētisks atbalsts. Turklāt kaķis, kurš ieradies šajā laikā, liks tev atvērties apkārtējai pasaulei. Tiesa, šāds kaķis radīs daudz satraukuma: viņš var aizbēgt nakts vidū, skrāpēt durvis jebkurā diennakts laikā vai prasīt pastiprinātu uzmanību. Lai atrastu savu mīļo mājdzīvnieku, tu būsi spiests/spiesta skraidīt pa ielām vai kāpt kokos, lai noceltu no turienes nelaimīgo dzīvnieku. Bet tas viss ir tevis paša/pašas labā: tu un tavs mājoklis esat pārāk noslēgti no ārpasaules.

 

Ja kaķis ienācis tavā mājoklī Vērša zīmē, tas pasargās tevi un citus mājiniekus no enerģijas zuduma, zagļiem, materiālo vērtību zaudēšanas un negatīvām emocijām. Ja mājas mīlulis parādījies tavā miteklī, tas nozīmē, ka kāds vēlas tevi aplaupīt vai sabojāt tavu īpašumu. Tas viss attiecas ne tikai uz dzīvokļiem un mājām, bet arī uz iestādēm vai birojiem. Starp citu, ja tev bažas rada pārāk mazi ienākumi, kaķis var diezgan labi “uzlādēt” tavu maku vai kredītkarti.  Glāsti savu mīluli ar šiem finansiālās veiksmes simboliem, ļauj tam pieskarties šiem priekšmetiem ar ķepām un paberzēt pret tām muguru.

 

Ja tu kaķi pieņem mājās Dvīņu zīmē, tas spēj pasargāt saimniekus no nevajadzīgiem cilvēkiem un sliktiem sakariem. Turklāt dzīvnieciņam ir pa spēkam mazināt galvassāpes un var uzlabot saimnieku atmiņu, murrājot pie auss – tieši tā dara četrkājainais dziednieks. Studentiem un skolēniem kaķis palīdzēs sagatavoties eksāmeniem un ieskaitēm. Ja mācību process norit slikti, velti savam ūsainajam mīlulim vairāk uzmanības, spēlējies ar to. Caur rokām saņemtais pozitīvais lādiņš labvēlīgi ietekmēs tavas intelektuālās spējas.

 

Ja kaķis kļūst par ģimenes locekli Vēža zīmē, tas palīdzēs novērst ar īpašumu saistīto negatīvismu. Ja dzīvnieks tavā mājā parādījās tieši šajā laikā, tas nozīmē, ka tur ir sakrājies daudz lietu, kas piesātinātas ar stagnējošu vai negatīvu enerģiju. Izmet visas mantas no skapjiem tieši uz grīdas – ļauj kaķim pagulēt uz vecām kleitām, blūzēm vai  biksēm. Un tajā pašā laikā tu pats/pati izdomāsi, kuras lietas jāatstāj un no kurām droši vari atbrīvoties.

 

Lauvas zīmē mājoklī parādās kaķi, lai glābtu saimniekus no liekiem tēriņiem un no tumšo spēku iebrukuma. Īpaši bīstamos gadījumos mājā var dzīvot nevis viens, bet vairāki kaķi vienlaikus, lai pasargātu tevi un tavus mīļos no negatīvām emocijām un destruktīvām atkarībām.

 

Kad Mēness ir Jaunavas zīmē, kaķis parādās mājās, kur ir smagi slimi cilvēki, un arī vietās, kur nepieciešams kapitālais remonts. Tas cīnās un uzvar visus ļaunos garus – gan parastos, gan astrālos (peles, tarakānus, kukaiņus). Šādi kaķi ilgi mājās neuzturas: viņi ir “krīzes darbinieki”. Tie parādās, paveic savu darbu un dodas prom.

 

Svaru zīmē kaķis iekārtosies tur, kur nepieciešams glābt māju un ģimeni no sabrukšanas. Tas palīdzēs tikt galā ar negatīvismu un nodarīto kaitējumu, ar apmelošanu saistībā ar personīgo dzīvi, īpašumu – it īpaši, ja tev to grib attiesāt. Ja kaķis parādījās tieši šajā laikā, katram gadījumam labāk būtu māju apdrošināt pret iespējamu kaitējumu. Kaķa uzrašanās šajā laikā var informēt tevi arī par dzīvesvietas maiņu, turklāt ar tiesas iejaukšanos piespiedu pārdošanu vai maiņu.

 

Ja kaķis uzrodas tavā dzīvē Skorpiona zīmē, tas nozīmē, ka dzīvnieks grib mērķtiecīgi pārvarēt melno maģiju, kas šajā horoskopa zīmē ir īpaši spēcīga. Četrkājainā “burvja” izskats nobloķē spēcīgu tumšo ietekmi, kas vairumā gadījumu ir vērsta uz vienu no laulātajiem (piemēram, dažāda veida pieburšanas).

Lasi vēl: Kā sargeņģelis tevi brīdina par briesmām. 5 pazīmes, kurām tev būtu jāpievērš uzmanība

Kad Mēness ir Strēlnieka zīmē, kaķis mājā neparādās bieži, taču, ja tas notiek, uzskati to par nopietnu brīdinājumu: varas iestādes vai jebkuras pseidoreliģiskas kopienas var piesaistīt sliktu enerģiju tavam mājoklim.

 

Ja kaķis mājoklī parādās Mežāža zīmē, tas simbolizē, ka ru esi pārāk noslēgts/noslēgta un pienācis laiks ielaist savās mājās vēl kādu. Ja šajā periodā par ūsainā mājdzīvnieka saimnieci kļūst vientuļa sieviete, tuvākajā laikā viņa nevarēs ne sadraudzēties, ne apprecēties. Neievies kaķi – labāk mēģini pēc iespējas ātrāk atbrīvoties no vientulības, pārveidot sevi un savas mājas.

 

Ja kaķi savā mājoklī uzņemsi Ūdensvīra zīmē, tas tavā dzīvē ienesīs pārmaiņu un brīvības vēju. Var teikt, ka kaķis ir gatavs tevi “patriekt” no mājas, ja tu nepārstāsi būt atstumts/atstumta un nepaplašināsi savu sociālās saziņas loku. Kaķis tavā mājā darīs visu, lai tikai piepildītu telpu ar svaigu un jaunu enerģiju. Visiem spēkiem dzīvnieciņš  centīsies parādīt, ka tavās mājās trūkst mīlestības, siltuma un draudzības.

 

Kaķis pie tevis uzradīsies Zivju zīmē,  ja tavs mājoklis “smaržo” pēc vientulības – iespējams, tavam miteklim ir uzlikts atraitnības lāsts vai bezlaulības vainags. Šajā gada periodā kaķi ierodas arī arī burvju un magu mitekļos, lai palīdzētu veikt maģiskas darbības.

COMMENTS

Pievienot komentāru