Depresīvākās zodiaka zīmes, kurām visgrūtāk ir tikt galā ar stresu unkuras biežāk tiecas pēc glāzītes

Stresam ir pakļauts gandrīz ikviens cilvēks, bet ne visi var ar to tikt galā. Un tas var novest pie klīniskas depresijas stāvokļa. Izrādās, ka ir četras zodiaka zīmes, kuras var iekrist depresijā uz ilgu laiku.

Zivis

Zivju dzīvē burtiski eksistē divas fāzes. Pirmajā šīs zīmes pārstāvji ir aizrautīgi un optimistiski, bet otrajā – melanholiski un depresīvi. Robeža starp šīm fāzēm ir diezgan iluzora, tāpēc pāreja no viena stāvokļa otrā var notikt acu mirklī. Noskaņojuma maiņas iemesls var būt vienkāršas sadzīves problēmas.

Bet galvenais, Zivis visvairāk satraucas situācijās, kad no viņām prasa izrādīt atbildību. Un tieši tad viņas parāda apkārtējiem, kas ir īsta un demonstratīva depresija.

Vēzis

Neapmierinātība un skumjas ir pazīstams Vēža garīgais stāvoklis. Vēži ņem tuvu pie sirds viņu virzienā nejauši raidītus vārdus. Viņi var ilgstoši uztraukties par citu cilvēku skarbajiem izteicieniem, darbībām vai lēmumiem.

Viņi ir jutīgi pat pret konstruktīvu kritiku, jo jebkura neapmierinātība ar viņu paveikto darbu viņus iznīcina. Šāda sāpīga apkārtējās pasaules uztvere atdzīvina Vēžos nepārtrauktu neapmierinātību un depresiju.

Lasi vēl: Kā piesaistīt naudu un bagātību 2019. gadā: naudas rituāls, kurš reāli strādā

Jaunava

Jaunavu asais prāts un spēja pamanīt sīkums noved pie paaugstināta aizdomīguma, pēc tam pie paranojas. Tāpēc nervu sabrukums nav nemaz tik liels retums viņu dzīvē. Gadu gaitā Jaunavas no stresa radītas spriedzes vairs nespēj izjust spilgtus emocionālus brīžus, un šīs zīmes pārstāvji nereti vienmērīgi un lēnām plūst depresijas stāvoklī.

Dvīņi

Ja skatās uz Dvīņiem no malas, tad ir grūti noticēt, ka tik dzīvespriecīgiem un jautriem cilvēkiem var būt iekšējs izmisums un skumjas. Regulāru stresu rada viņu dzīvais prāts, kurš nemitīgi meklē jo jaunu un interesantu, kā dēļ Dvīņi bieži ir spiesti iepīties sarežģītās avantūrās. Bet, kad viņu spēkos vairs nav iespējams tikt galā ar smago situāciju, Dvīņi iegrimst skumjās un noslēdzas sevī.

Avots:

rsute

Pievienot komentāru