Kā piesaistīt naudu un bagātību 2019. gadā: naudas rituāls, kurš reāli strādā

Pienācis pēdējais ziemas mēnesis. Mēs jau sen esam atgājuši no jaungada svinībām. Esam ieplānojuši darbu tuvākajam laikam.

Tikai bieži gadās tā, ka, lai kā arī mēs nepūlētos, lai cik arī nestrādātu, naudas maciņš tā arī nepaliek pilnāks. Spēlējam bukmeikeru kantoros, bet neko tā arī nevinnējam.

Pērkam loterijas biļetes, bet arī tur neveicas. Ko darīt? Kā piesaistīt naudu un bagātību? Kas ir nepieciešams, lai kļūtu par patiešām veiksmīgu cilvēku?

Savu risinājumu šai problēmai izdomājuši ezotēriķi. Pēc viņu domām, piesaistīt naudu un bagātību nav nemaz tik sarežģīti, kā varētu šķist. Pietiek ar to, ka februāra pirmās puses katras dienas vakarā izvelk no kabatas monētu. Tā ir jāpieliek pie deguna.

Lasi vēl: Ir tikai viens veids kā ”iekurināt” vīrietī dzirkstelīti, lai viņš uzreiz mestos tev virsū

Un jāvēršas pie Visuma (bet ne skaļi) ar lūgumu nosūtīt pie tevis pēc iespējas vairāk šādas monētas. Tu vari arī lūgt jaunus garantētus ienākumu avotus. Lūdz iespēju nodrošināt pēc iespējas īsākā laikā palielināt savu kapitālu un būt veiksmīgam savā profesijā.

Un, protams, tev pašam ir jātic tam, ko tu vēlies. Esi mērķtiecīgs. Vienmēr sasniedz savus mērķus. Un, lai augstākie spēku tev palīdz it visā.

Avots:

nicstyle

Pievienot komentāru