Drīz gaidāms spoguļdatums 12.12.2020: kā tas mūs ietekmēs un šo darot ir liela iespēja, ka tava vēlēšanās piepildīsies

Kā spoguļa datums 12. decembrī palīdzēs jums izpildīt jūsu vēlmes?

Spoguļa datums 12/12/2020 ir spēka diena, kurā var piepildīties jūsu lolotās vēlmes. Lai to izdarītu, jums skaidri jāformulē savs pieprasījums (vēlme) un jāpieraksta tā uz papīra. Tajā pašā laikā jūsu vēlmei jābūt konkrētai un saliktai tā, it kā tā jau būtu piepildījusies. Piemēram, ja sapņojat par automašīnu, jums jāpieraksta: “Es nopirku automašīnu.” Bet tas nav viss spoguļa datuma rituāls.

Vai atceraties, ka datumu 12.12 pārvalda “trijotne”? Un viņa darbojas kā laba un pozitīva simbols. Tāpēc otrajā papīra lapā jums jāuzraksta pozitīvs novēlējums savam tuvajam draugam. Ko tu gribi viņam no visas sirds. Un trešajā lapā – novēlējums visai jūsu ģimenei. Mēs uz nakti uz palodzes noliekam visas trīs vēlmju loksnes (jums, draugam, ģimenei) un sakām: “Es gribu sev, citiem un mīļajiem. Un tagad es rakstu piezīmi uz Mēnesi. Dodiet mums labu un dāvājiet laimi, bet glābiet mūs no sliktiem laika apstākļiem. ”

Lasi vēl: Liftā iegāja dzīvs cilvēks, bet kad lifts attaisījās gulēja tikai ķermenis. Divi baisi stāsti par tikšanos ar Dievu

Ko nevar darīt spoguļa datumā 12/12/2020?

Spoguļa datumā – 2020. gada 12. decembrī – ir arī daži aizliegumi.

Šajā dienā nevajadzētu būt slinkam un neaktīvam. Jūsu pasivitāte var slikti ietekmēt jūsu nākotnes lietas un panākumus.

Nestrīdieties un kārtojiet lietas. Spoguļa datuma enerģija ir ļoti spēcīga, tāpēc nemēģiniet kārdināt likteni. Šodien sabojātās attiecības vēlāk būs grūti atjaunot.

Nevēliet citiem ļaunu. Tas ir padoms jebkurai gada dienai. Tomēr negatīvās domas par spoguļa datumu galvenokārt būs vērstas pret jums.

Avots: 365news

COMMENTS

Pievienot komentāru