Liftā iegāja dzīvs cilvēks, bet kad lifts attaisījās gulēja tikai ķermenis. Divi baisi stāsti par tikšanos ar Dievu

Jevgeņija satika savu mīļoto vīrieti pēc tam, kad lūdza palīdzību svētlaimīgajai Maskavas Matronai. Viņai un viņas vīram piedzima dēls, un pāris bija laimīgs.

Kad ģimenes galvai apritēja 33 gadi, viņš pievērsās Dievam – tika kristīts, izsūdzēja grēkus, stāvot ceļospie altāra. Un tad viņš negaidot nomira – plīsa trombs.

Krievu blogere Jeļena Kučerenko vēsta divus stāstus par to, kā viena ģimene satikās ar Dievu.

Mūsu baznīcas draudzē ir sieviete Irina. Mēs ar viņu īpaši neesam komunicējušas, kaut arī esam pazīstamas jau sen un man šī dāma šķiet ļoti simpātiska. Un vakar mums pēkšņi izvērsās sirsnīga saruna. Izrādījās, ka Irinai ir trīs mazmeitas – vecākā Jevgeņija un dvīņu meitenes Maša un Daša.

– Atceros, ka pārdzīvoju par Jevgeņiju. Viņai toreiz bija 25 gadi. Kompānijas, ballītes, viņa sāka smēķēt. Viņas draudzenes bija precējušās, bet viņa joprojām ne. Bet mazmeita uzskatīja – oi, mani taču jebkurš noprecēs,” stāstīja Irina.

Bet tas joprojām nenotika.

Irina aizlūdza par savu mazmeitu. Un tad kāds vieds cilvēks uzaicināja viņu aizbraukt uz Pokrovas klosteri, lai veiktu aizlūgšanu pie Maskavas Matronas.

– Sākumā viņa negribēja braukt, bet pēc tam teica: “Labi, vecmāmiņ, dodamies. Bet ko man darīt? ” Nu, es viņai atbildēju:

Lūdzies un zīmītē uzraksti, ka lūdz laulību. Atstāj zīmīti pie baznīcas relikvijām”.

Tad vecmāmiņa un mazmeitiņa devās uz klosteri, lūdzās un atstāja zīmīti.

Lasi arī: Cilvēkam dodoties uz viņsauli viņu brīdina sapņi. Cilvēku vajā vieni un tie paši šādi sapņi

Un vien divus mēnešus vēlākmazmeita jau bija precējusies ar brīnišķīgu cilvēku, starp citu arī vārdā Jevgeņijs. 2. maijā, Maskavas Matronas piemiņas dienā, piedzima viņu pirmdzimtais dēliņš, kuru arī nosauca par Jevgeņiju.

Bet pēc nedēļas viņš nomira

Laikam ejot, Irina uztraucās, ka ne mazmeita, ne viņas vīrs Dievam tā arī netuvinājās. Vīrs vispār nebija kristīts. Bet Žeņa jau bija stāvoklī ar otro bērnu. Tad vecā kundze sāka…

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Pievienot komentāru