Drošas un ērtas bezmaksas tiešsaistes nodarbības topošajām māmiņām

Aicinām pieteikties teorētiskajām nodarbībām tiešsaistē grūtnieces Valmieras pilsētas pašvaldības projekta “Veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi Valmierā” ietvaros.

Nodarbībās zinošas un pieredzējušas vecmātes sniedz zināšanas par grūtniecību kā īpašu laiku sievietes dzīvē, kas ietekmē gan viņas emocionālo stāvokli, gan dzīvesveidu un attiecības ģimenē. Lai topošā māmiņa labāk sagatavotos bērniņa sagaidīšanai, nodarbību dalībnieces tiek iepazīstinātas ar jaundzimušā ikdienas aprūpi – kā pareizi bērniņu modināt, celt, nest, vannot, ģērbt. Atsevišķa nodarbība ir veltīta zīdīšanai kā ļoti svarīgam priekšnoteikumam fiziskai un emocionālai bērniņa attīstībai.

Tiešsaistes nodarbību temati decembrī:

• 07.12. plkst. 16.00 – “Emocionālā stāvokļa izmaiņas grūtniecības laikā”;

• 10.12. plkst. 16.00 – “Sievietes sagatavošana dzemdībām un fiziskās sagatavotības nozīme grūtniecības laikā”;

• 14.12. plkst. 16.00 – “Bērna kopšana”;

• 16.12. plkst. 16.00 – “Bērna zīdīšana”.

Lai piedalītos bezmaksas tiešsaistes nodarbībās:

• jāaizpilda reģistrācijas anketa, kas pieejama šeit.

• pēc anketas aizpildīšanas, lai pieteiktos nodarbībām, jāsazinās ar Vidzemes slimnīcu, zvanot pa tālruni 64202595. Sarunā ar Vidzemes slimnīcu tiksiet informēta par konkrētiem nodarbību datumiem un laikiem. Pirms katras nodarbības uz anketā norādīto e-pastu tiks nosūtīta tiešsaistes nodarbības saite.

Iepriekš, lai piedalītos klātienes nodarbībās, topošās māmiņas Valmieras pilsētas pašvaldībā varēja saņemt kuponus. Ja saņēmāt kuponu, bet vēl netikāt to izmantojusi un vēlētos piedalīties tiešsaistes nodarbībās, tad lūgums sazināties ar Vidzemes slimnīcu, zvanot pa augstāk norādīto tālruni. Šajā gadījumā atkārtoti veikt reģistrāciju, aizpildot elektronisko anketu, nav nepieciešams.

Tiešsaistes nodarbībās iespējams piedalīties arī topošo māmiņu partneriem, kuriem iegūtās prasmes būs noderīgas, audzinot bērniņu.

Projekta “Veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi Valmierā” kopējās izmaksas ir 431550 EUR, tajā skaitā Eiropas Sociālā fonda līdzfinansējums 366817,50 EUR un Valsts finansējums 64732,50 EUR.

Pievienot komentāru