“Dziesmu duelis” kopā ar latviešu estrādes zelta zvaigznēm

Kā jau ierasts, piektdienu vakari TV3 garantē muzikālu jautrību Latvijas simtgades svinībās kopā ar leģendāro TV šovu “Dziesmu duelis”, Baibu Sipenieci – Gavari, Normundu Jakušonoku un Uldi Marhilēviču.

16.marta spēle solās būt ļoti spraiga, jo savā starpā sacentīsies latviešu mūzikas zelta zvaigznes. Normunda Jakušonoka komandā vienmēr dzirkstošā Olga Rajecka sadziedāsies ar vispopulārāko dziesmu vārdu autoru valstī – Guntaru Raču. Savukārt, Ulda Marhilēviča komandā noslēpumaini šarmantā Ieva Kerēvica ļausies duetam ar nenogurdināmo Normundu Rutuli.

Nav šaubu, ka šīs spēles dalībniekiem zināms simtiem latviešu dziesmu, bet cik ātri iespējams tikt pie atbildes, ja “lodziņos” noslēptā hita fragments apzināti izraudzīts viltīgs un maldinošs? Vai stingrā spēles vadītāja piešķirs punktus arī par dziesmām, ko komandas sacerēs šovā uz vietas? Visjautrākais muzikālais karuselis TV3 iegriezīsies piektdienas vakarā, un šajā karuselī uz viena no dziesmotajiem zirdziņiem sēdīsies arī raidījuma noslēpumainā viesņā – dāma, kura Latvijai prot piešķirt viskošākās krāsas.

Pievienot komentāru