Dzīves likumi: bumeranga princips visām zodiaka zīmēm; Par ko tev nāksies stāties likteņa priekšā?

Skorpions

Skorpioniem patīk intrigas, manipulācijas un viņi viegli pārtrauc kontaktēties ar cilvēkiem, kuriem bija patīkami. Tieši tāpēc zvaigznes un Visums sūta viņiem problēmas, liedzot prasmi pareizi atšķirt labus un sliktus cilvēkus.

Strēlnieks

Strēlnieki ir pārāk netaktiski un brīvdomīgi. Rodas iespaids, ka viņi domā tikai par sevi. Viņi dievina, kad viņus sauc par uzvarētājiem, un tāpēc ir gatavi izdarīt visu, lai tikai ieņemtu pirmo vietu. Bumeranga princips sagādā viņiem nemitīgas sīkas un apnicīgas problēmas.

Mežāzis

Mežāžiem patīk tēlot no sevis pasaules karaļus. Viņi ir pārlieku nopietni, tāpēc tas atgriežas pie viņiem kākuriozas un nepatīkamas situācijas, kuru dēļ viņi kļūst par izsmieklu objektu. Tas gadās reti, bet trāpīgi.

Lasi vēl: 5 lietas, kuras nepieciešams izdarīt 2019. gada sākumā, lai kļūtu laimīgāks visās jomās

Ūdensvīrs

Ūdensvīri uzskata sevi par varoņiem, kam lemts izglābt pasauli no bēdām un kataklizmām.  Viņi cenšas nest pasaulē savas domas un uzskatus, uzspiež tos citiem kā vienīgu īsteno patiesību, parko liktenis sodas viņus ar negaidītām ģimenes problēmām – viņus bieži pamet pat labākie draugi.

Zivis

Ar Zivīm ir pavisam vienkārši – viņi ir sapņotāji, kas dzīvo ar domām par skaisto. Viņiem pietrūkst nopietnības, tāpēc viņi soda paši sevi, jo neviens neuztver viņus nopietni.

Jo vairāk mēs izrādām raksturu, jo biežāk mēs saņemam likteņa pļauku. Daudzi cilvēki to vienkārši nesaprot, bet citi nemaz negrib to saprast. Tāda ir cilvēka būtība, viņš vienmēr pastāv uz sava un nevēlās mainīt savus principus, ko ielika Visums un vecāki. Šādi vai citādi, bet dzīve nemaz nav iedomājama bez grūtību pārvarēšanas.

Avots:

cemicvet

COMMENTS

Pievienot komentāru