Dzīves likumi: bumeranga princips visām zodiaka zīmēm; Par ko tev nāksies stāties likteņa priekšā?

Visam, ko mēs darām, ir sava nozīme. Bet viss sliktais noteikti atgriežas, taču katrai zodiaka zīmei šis princips darbojas pilnīgi atšķirīgās dzīves jomās, atkarībā no personīgām interesēm un dzīves uzskatiem.

Katrai zodiaka zīmei ir savi netikumi un vājības, kas liek atkal un atkal pārbaudīt un pārliecināties par bumeranga likuma eksistenci. Nospiedošais vairums cilvēkunemitīgi kāpj uz viena un tā paša grābekļa.Diemžēl to nevar izmainīt. Tāda ir mūsu daba.

Auns

Pie Auniem ar bumerangu atgriežas viņu pašu tiktievārdi, jo viņi reti kad seko līdzi tam, ko runā. No vienas puses tas ir labi, ka viņi ir tikgodīgi, no otras puses tas ir graujoši viņiem pašiem.  Gadās tā, ka kļūst vajadzīga kolēģa palīdzība, taču viņš atceras Auna pāridarījumu. Auni reti lūdz citu palīdzību, taču dzīvē gadās visādi. Un tieši šādos brīžos viņus sasniedz bumeranga efekts.

Vērsis

Vērši ir pārāk augstās domās par sevi, tāpēc liktenis atgriež viņiem viņu patmīlību mīlas neveiksmju izskatā. Praktiski visi Vērši uzskata, ka viņi ir ideāli, tāpēc visai bieži,būdami attiecībās, kļūst patvaļīgi. Tas ļoti negatīvi ietekmē viņu personīgo dzīvi.

Dvīņi

Dvīņi nenovērtē to, ko viņu labā izdara citi, tāpēc bieži vien paliek vientulībā. Viņu vieglprātība un pilnīga bezatbildība pret tiem, kas glābj viņu dzīvību, mīl un rūpējas par viņiem, ir tas, kas nemitīgi sasniedz viņus kā bumerangs, atņemot viņiem draugus un mīļotos cilvēkus, bet kopā ar tiem arī veiksmi.

Vēzis

Vēžu lāsts, kas nekad nelaiž viņus vaļā, ir manipulēšana. Viņiem patīk visu kontrolēt, tāpēc zvaigznes bieži vien panāk to, ka viņu dzīvē valda haoss, kas iznīcina viņu labo garastāvokli un nervus.

Lauva

Lauvas domā tikai par sevi un savu ģimeni, uzspļaujot visiem apkārtējiem. Viņi paši ir savas pasaules centrs. Kad tas skar viņu tuviniekus, viņi pamet Lauvas. Lauvām ir ļoti maz draugu, bet apkārt ir vieni vienīgie liekuļi un glaimotāji – kā saka, ko sēsi, to pļausi. Šī ir ļoti egoistiska zīme, kurai apkārt ir tādi paši cilvēki, kā viņš pats.

Jaunava

Jaunava nemitīgi šaubās par visu un nemitīgi domā par sliktu. Ko tādu Visums nespēj piedot nevienai zodiaka zīmei, liedzot tai veiksmi. Beziemesla negatīvisms pēc bumeranga principa atgriežas ar neveiksmēm mīlestībā, lietišķajā sfērā un finanšu jomā.

Svari

Svari ir pārāk bezrūpīgi, tieši tāpēc viņu dzīvē vienmēr ir daudz grūtību. Viņi reti apmeklē ārstus, neseko līdzi saviem izdevumiem, neievēro pareizu uzturu.  Bet pēc tam brīnās, kāpēc viņiem trūkst naudas un ir slikta pašsajūta.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru