Ekstrasenss Šeps publicēja ieradumu sarakstu, kas padara cilvēkus nabadzīgus un nelaimīgus

Ieradums visu vēlēties tagad un tūlīt

Lai pelnītu naudu un ērti dzīvotu, ir jāpieliek pūles. Nabadzīgai personai ir nepieciešams tūlītējs rezultāts. Cilvēks nekad nevarēs kļūt bagātāks, ja viņš baidās no darba, nevajadzīgas piepūles, ja baidās kļūdīties un riskēt.

Jāatceras, ka nekas nav vienkārši sasniedzams.

Pieradums strādāt darbu, kas nav tīkams

Aleksandrs Šeps apgalvo, ka jūs nevarat gūt panākumus darbības jomā, kas nerada prieku un vispār neinteresē. Lai piesaistītu naudu, ir nepieciešams darīt to, kas patīk dvēselei.

Tikai gadījumā ja cilvēks strādā sev mīļu darbu viņš patiešām spēs sasniegt lielus ienākumus un varēs kļūt turīgāks.

Lasi vēl: ”Ekstrasensu cīņu” uzvarētāja Svami Daši ieteikumi kā palielināt euro sev maciņā. Viņš uzsver, ka…

Ieradums apskaust

Skaudība ne tikai neradīs jums bagātību, bet arī sagraus cilvēku no iekšienes, novedīs pie slimībām un pilnīgas vientulības. Apskaužot kāda cita panākumus, cilvēks ir šausmīgā stāvoklī, kas neļauj viņam rīkoties un doties virzienā, lai īstenotu viņa plānus.

Ieradums taupīt it visā

Ir sfēras, kurās kategoriski aizliegts taupīt: veselība, bērni un izglītība.

Turklāt jums ir jāatbrīvojas no ieraduma iegādāties tikai lētāko. Turoties pie katra centa, persona nekad nepiesaistīs naudu.

Ieradums nogalināt laiku

Cilvēkam pašam ir jāspēj valdīt pār savu laiku, un nevis laikam valdīt pār cilvēku.

Nauda nenokritīs uz cilvēka galvas, kurš bezmērķīgi izšķērdē savas dzīves minūtes un stundas. Aleksandrs Šeps iesaka nezaudēt laiku un neatlikt to, ko var realizēt jau tagad.

Ieradums gaidīt

Pastāv atsevišķs cilvēku kontingents, kurš nepārtraukti gaida pareizo laiku un meklē iemeslus, kāpēc viņš tieši šobrīd nerealizē savus plānus.

Piemēram, persona ar šo ieradumu, sapņo atvērt savu biznesu, nepārtraukti meklē kaut kādu brīdi, kas tuvojas un nu pat būs īstais. Tikmēr kamēr viņš neuzdrošinās rīkoties, jo vai nu sezona nav piemērota, vai arī mājas remonts nav pabeigts, vai arī viņam neizsniedz aizdevumu – labvēlīgs brīdis var arī nekad nepienākt.

Ja ir mērķis, tas ir jāsasniedz tieši tagad, pretējā gadījumā tas nekad netiks sasniegts.

Pēc Aleksandra Šepsa vārdiem, visi šie paradumi lielākoties ir nabadzības un nelaimes cēloņi cilvēku dzīvē.

avots

Pievienot komentāru