Šo ir svarīgi izlasīt pilnīgi visiem, kam ir bērni

Šie ieteikumi ekstremālās situācijās palīdzēs saglabāt ne tikai nervus, bet, iespējams, pat dzīvību.

Lasi vēl: “Jaunais tēvs” – kā palīdzēt bērnam viņu pieņemt, kādu lomu tajā visā spēlē mamma
Pāris noderīgi ieteikumi vecākiem, kurus sniedz bērnu meklēšanas aģentūra “Liza Alert”. Ieteicams izlasīt visiem vecākiem!

“Liza Alert” – brīvprātīgo organizācija, kas pasargā bērnu tiesības un dzīvību. Šo kustību nosauca par godu bojā gājušai meitenītei – Lizai Fomkinai. Piecus gadus vecā meitenīte apmaldījās mežā, un teju piecas dienas viņu neviens nedevās meklēt. Kad Lizu atrada, bija jau par vēlu glābt viņas dzīvību. Ja meklēšana būtu sākusies daudz ātrāk, gala rezultāts noteikti būtu bijis pavisam citāds.
Iesakām rūpīgi izlasīt šīs pāris rindiņas, kuras būtu jāzina visiem vecākiem.

Ja jūs ar bērnu dodaties uz masu pasākumiem, kur paredzēti lieli cilvēku pūļi, pilnā augumā nofotografējiet savu bērnu, pirms jūs vēl dodaties uz šo pasākumu. Vecāki, kas pazaudējuši savus bērnus, reizēm nespēj pat lāga padomāt, nespēj normāli atpazīt, pastāstīt, kas bērnam bija mugurā, kāds krekliņš, cepure. Daudz vieglāk būs meklēt bērnu, parādot viņa fotogrāfiju: vai jūs šādu bērnu neesat redzējuši? Ja gadījumā bērns 2-3 stundu laikā netiek atrast, tieši šī fotogrāfija kalpos kā pati svaigākā, ko lietot kā orientieru bērna meklēšanā.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru